Patinoarul se deschide pentru public!

4
Printr-un comunicat postat pe pagina de facebook Fundația Sportul Gălățean, anunță că duminică, 28 august, cu începere de la ora 14.00, Patinoarul va fi deschis publicului.  ”În cazul în care gălățenii își vor manifesta interesul de a patina la Galați, chiar în arena în care hocheiștii de la Dunărea au câștigat campionatul național de două ori consecutiv în ultimele două sezoane, atunci cu siguranță se vor ivi tot mai multe oportunități de acest gen.

Există trei ședințe după următorul program: 14.00 – 15.30, 16.00 – 17.30, 18.00 – 19.30. Intrarea este de 15 RON, închirierea patinelor pentru 90 de minute – 14 RON, garderoba – 3 RON. De asemenea, există posibilitatea de inițiere patinaj, la 130 RON abonamentul lunar, care cuprinde 8 ședințe. 

Florin Mirea, noul președinte al Fundației Sportul Gălățean, s-a declarat încrezător că gălățenii vor aprecia cum se cuvine deschiderea către public a Patinoarului și aceștia vor fi prezenți duminică într-un număr cât mai mare. “Ne dorim să le punem gălățenilor la dispoziție cât mai multe posibilități de a-și petrece timpul liber, de a face sport, mișcare. Tocmai de aceea am venit în întâmpinarea lor cu posibilitatea deschiderii Patinoarului chiar dacă încă ne aflăm într-o perioadă târzie a verii. Îmi doresc să vină cât mai multă lume să se bucure de această posibilitate. Ne dorim ca Fundația Sportul Gălățean să fie cât mai aproape de publicul gălățean iubitor de sport și nu numai”, a spus Florin Mirea.

În ceea ce privește programul pentru perioada următoare, acesta se va actualiza în cursul săptămânii viitoare. Așadar, toți gălățenii dornici de mișcare sunt invitați să patineze duminică, 28 august, cu începere de la ora 14.00, la Patinoarul “Dunărea”, se arată în comunicatul Fundației Sportul Gălățean postat pe propria pagină de facebook (aici). 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal