RUGBY: RCM Galați a încheiat pe locul doi primul turneu din DNS, rugby în 7

8
Vicecampioana Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, RCM Galați, a încheiat prima etapă din actuala ediție a DNS, rugby în 7, disputată la finalul săptămânii trecute la Năvodari, pe locul doi. la turneul de pe Litoral au participat șase echipe (RCM Galați, CS Năvodari, RC Bârlad, Știința Petroșani, CSU Aurel Vlaicu Arad și Centrul Naţional Olimpic de Pregătire pentru Tineret-CNOPT. La turneul de la Năvodari, cele șase echipe au fost împărțite în două grupe iar RCM Galați a jucat în Grupa A alături de Știința Petroșani și CSU AV Arad, iar celelalte echipe au jucat în Grupa B, cu mențiunea că cei de la CNOPT nu punctează în clasament. 
Grupa a fost câștigată de RCM Galați cu două victorii din două jocuri. Prima dată RCM-ul a trecut de CSU AV Arad cu 12-7, după care a învins Știința Petroșani cu 14-12. Ca urmare a câștigării grupei RCM Galați a jucat în finala turneului de la Năvodari cu cealaltă câștigătoare de grupă, CS Năvodari. Finala a fost câștigată de gazde 22-19, chiar dacă aproape de finalul jocului RCM conducea cu 19-15, după ce la pauză scorul era egal 5-5.  
După prima etapă din DNS, rugby în 7, RCM Galați este pe locul doi cu 9 puncte. Lider este CS năvodari cu 12 puncte. Următoarea etapă din DNS, rugby în 7, este programată la finalul săptămânii, sâmbătă, 20 august, la Petroșani.

Pentru RCM Galați au evoluat la Năvodari: Serghei Budaian, Gabriel Dănăilă, Cristi Boboc, Ionuț Cucu, Vasile Leu, Igor Misin, Gabriel Partenie, Ionuț Cosmiuc, Dragoș Giușcă, Iulian Iftode, Alexandru Siscan, Claudius Carabeț, Costel Manolache. Antrenor: Marius Secuianu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal