FOTBAL: În Liga a III-a, Lieștiul s-a impus la Râșnov, Valea Mărului a pierdut acasă, Metalosport a pierdut amicalul cu echipa de Liga I

3
Al treilea eșalon fotbalistic a pornit la drum la finalul săptămânii trecute. Două dintre cele trei echipe gălățene au avut meciuri oficiale programate, Sporting Liești și Avântul Valea Mărului, în timp ce a treia echipă gălățeană, Metalosport a susținut un meci de pregătire cu cei de la FC  Voluntari. 
Sporting Liești a debutat în actuala ediție a Ligii a III-a pe terenul nou promovatei Olimpic Cetate Râșnov. Gruparea din județ și-a făcut un debut de sezon perfect, gălățenii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Bârlădeanu. Cealaltă echipă din județ din Liga a III-a, Avântul Valea Mărului a pierdut jocul de debut în al treilea eșalon fotbalistic 1-5 pe teren propriu cu cei de la SC Bacău. Pentru vălmăreni a marcat Bârleanu. 
Profitând de etapa de pauză din Liga a III-a, din cauza numărului impar de echipe, Metalosport s-a deplasat la Voluntari, județul Ilfov, unde a susținut un meci amical cu echipa de Liga I, FC Voluntari. gazdele s-au impus cu 2-0. 
Etapa a II-a din Liga a III-a, seria I, este programată pentru sâmbătă, 10 septembrie. Metalosport va debuta în actuala ediție a Ligii a III-a la Bacău în jocul cu cei de la Aerostar, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu o altă nou promovată, Sportul Chiscani (Brăila), iar Avântul Valea Mărului va sta.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal