FOTBAL: Lieștiul a câștigat derby-ul cu Valea Mărului, Metalosport la a treia victorie consecutivă

36
În  etapa a IV-a din Liga a III-a a fost programat al doilea derby județean din al treilea eșalon între Sporting Liești și nou promovata Avântul Valea Mărului. Jocul de pe ”Liești Arena” a fost câștigat de gazde 3-0 (2-0), prin golurile marcate de: Adamache, Sprânceană și albanezul Jurgen Dushkaj. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, seria I, Metalosport a jucat în etapa a IV-a pe terenul nou promovatei Olimpic Cetate Râșnov. Gălățenii jucat al treilea meci din acest sezon înregistrând a treia victorie. Golul de trei puncte a fost marcat de Bahnașu în minutul 85. 
După patru etape din Liga a III-a Sporting Liești este cea mai bine clasată dintre echipele gălățene în clasament. Lieștiul este pe locul trei cu nouă puncte din patru jocuri, Metalosport este pe locul patru cu același număr de puncte, dar cu un joc mai puțin, singura echipă din serie fără gol încasat. Nou promovata Avântul Valea Mărului este pe locul 13, din 15, cu trei puncte din trei jocuri. 
În etapa a V-a, sâmbătă, 1 octombrie, Metalosport va juca pe teren propriu cu  Sportul Chiscani, Brăila, Avântul Valea Mărului va primi pe teren propriu replica celor de la Olimpic Cetate Râșnov iar Sporting Liești se va deplasa în Harghita  pentru meciul cu cei de la AFC Odorheiu Secuiesc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal