FOTBAL: Metalosport a câștigat derby-ul cu Lieștiul, Valea Mărului la prima victorie în Liga a III-a

7
În etapa a III-a din Liga a III-a au evoluat toate cele trei echipe gălățene angrenate în cel de al treilea eșalon. La Galați pe stadionul ”Dunărea” s-a disputat primul derby județean al sezonului între Metalosport și Sporting Liești.  La capătul unui meci intens disputat gazdele s-au impus cu 2-0 (1-0). Golurile au fost marcate de Marian Cîrjă, în minutul 16 din lovitură de pedeapsă și Ionuț Chiriac în minutul 90. de remarcat că din minutul 18 oaspeții au jucat cu un om mai puțin după ce George Bârlădeanu a fost eliminat, echilibrul numeric a fost stabilit în minutul 72 după ce Claudiu Răgălie a fost și el eliminat. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Avântul Valea Mărului a obținut prima victorie din al treilea eșalon. Vălmărenii au învins cu 2-1 (1-0) pe teren propriu, pe cei de la Aerostar Bacău. Pentru Valea Mărului au marcat Cosmin Gârleanu în minutul 29 și Ionuț Cristian în minutul 55. 
După trei etape din Liga a III-a Metalosport este ce mai bine clasată dintre echipele gălățene în clasament. ”Metaliștii” sunt pe locul 5 cu 6 puncte din 2 jocuri, golaveraj 3-0, Sporting Liești este pe 7 cu același număr de puncte, 6, dar din trei jocuri, iar Avântul Valea Mărului ocupă locul 11 cu 3 puncte din 2 jocuri. 
În etapa a IV-a este programat al doilea derby județean între Sporting Liești și Avântul Valea Mărului. Metalosport va juca în etapa a IV-a pe terenul nou promovatei Olimpic Cetate Râșnov (Brașov).  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal