HOCHEI: 8-3 cu Steaua în debutul Campionatului Național

7

Hocheiștii de la Dunărea au debutat cu o victorie în Campionatul Național se Seniori. Primul meci al dublei cu Steaua a fost câștigat de campionii României cu 8-3 (5-1, 0-0, 3-1).

Dunărea și-a făcut meciul ușor și și-a arătat superioritatea din prima parte a jocului câștigată 5-1. deși evolua cu un om în minus în debutul meciului, 2.14, Vladimir Lantos, din pasa lui Alexandru Cristian Munteanu, a deschis socrul. Gălățenii au menținut ritmul și s-au desprins rapid la 3-0  după reușitele lui Lorincz Levente, din pasa lui Szocs Szabolcs și Tomas Devecka, și Phil Bushbacher din pasa lui Hildebrand Szabolcs. La 3-0 antrenorul Nelu Alexe, antrenorul de la Steaua cere time-out efectele indicațiilor suplimentare s-au văzut pe teren Steaua a fost mai periculoasă a marcat pentru 3-1, iar Attila Goga a avut o intervenție providențială din preajma liniei porții de unde a scos pucul. Cu cinci minute înainte de finalul reprizei americanul Phil Bushbacher a reușit dubla. După o paradă a portarului Alexandru Bogdan Popa, Bushbacher interceptează pucul în treimea adversă, driblează un adversar și înscrie în poarta lui Catrinoi. Reușita de 5-1 a fost semnată de Alexandru Cristian Munteanu. Vladimir Lantos a trimis la poartă, Catrinoi a respins în față Munteanu aflat în fața porții a înscris. 
În partea secundă, încheiată 0-0, Dunărea a preferat să își conserve  avantajul. Gălățenii și-au creat câteva ocazii de a marca prin Bushbacher, Devecka sau Pal Zoltan. În finalul treimii Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate dar fără efect pe tabela de marcaj. 
Ultima parte a fost câștigată de Dunărea 3-2. Antrenorii gălățeni au rulat toate liniile avute la dispoziție pentru acest meci, iar cu nouă minute înainte de final în poarta Dunării a debutat Laszlo Arnold, jucător ce sezonul trecut a evoluat chiar pentru Steaua. Oaspeții s-au apropiat la 5-2, dar Pal Zoltan, din pasa lui Phil Bushbacher, și Mihaly Ede au refăcut avantajul campionilor. La jumătatea ultimei treimi Dunărea a jucat cu doi oameni mai puțin moment speculat de steliști prin marcarea golului trei, iar tabela a fost închisă de golul lui Botond Flinta   din pasa lui Phil Bushbacher
Dunărea: 
Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold-portari; 

Attila Goga, Juraj Durkech, Lorincz Levente, Robert Krajci, Szocs Szabolcs-linia I

Botond Flinta, Erik Bednar, Mihaly Ede, Pal Zoltan,  Phil Bushbacher-linia a II-a 

Tomas Devecka, Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu, Vladimir Lantos-linia a III-a

Pal Zsombor, Nandor Tamas, Alexandru Ionuț Munteanu, Adrian Irimia, Bogdan Neagoș-linia a IV-a 

Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.    
Mâine, de la ora 18.30, este programat meciul doi dintre Dunărea și Steaua. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal