HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită duelul cu Ferencváros din Liga Mol

5

Al treilea meci din seria celor patru consecutive pe care Dunărea le are programate în Liga Mol, a fost pierdut de hocheiștii gălățeni la limită 2-3 (0-1, 1-1, 1-1) cu cei de la  Ferencváros Budapesta.

Doar intervențiile lui Valstimil Lakosil au făcut ca la finalul primei părți tabela să arate doar 1 în dreptul oaspeților. De partea cealaltă, în ofensivă, Dunărea nu a reușit să marcheze nici când au avut 1.35 minute dublă superioritate, cel mai aproape de a marca a fost Levente Lorincz, șutul său din lateral a trecut puțin pe lângă poartă. Singurul gol al primei părți a fost de fapt un autogol, după ce Dunărea a trecut cu bine peste un moment de dublă inferioritate,  Ferencváros  a marcat având un om în plus pe gheață.  

Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Ferencváros a marcat pentru 2-0 în debutul treimii, la 28 secunde de la reluare. Dunărea a căutat să marcheze și a ratat o ocazie importantă de a marca prin Tomas Devecka . Cu șase minute înainte de finalul treimii Dunărea a revenit în joc prin golul marcat de Ondrej Rusnak. Dunărea beneficia de un moment de superioritate, Botond Flinta a trimis în fața porții de unde, foarte bine plasat Ondrej Rusnak a marcat. După alte parade salvatoare ale lui Lakosil Dunărea putea intra la egalitate la a doua pauză dar încercările lui Juraj Durkech, Pal Zsombor sau Pal Zoltan nu au reușit.     
Ultima treime s-a jucat cu Dunărea în căutarea golului egalizator. Când Dunărea presa și forța egalarea Juraj Durkech a primit o eliminare contestată și controversată imediat echipa din Budapesta a marcat pentru 3-1. După ce au irosit două momente de superioritate numerică, banca tehnică de la Dunărea solicită time-out, cu trei minute înainte de final. La reluare portarul Lakosil lasă locul unui jucător de câmp Dunărea încercând să înscrie în situație de 6 contra 4 cei de la Ferencváros jucau cu un om mai puțin după o eliminare. Chiar dacă Dunărea a fixat echipa adversă în propria treime și a încercat poarta, nu a reușit să marcheze. În finalul jocului, cu 40 de secunde înainte de final, Botond Flinta a trimis la poartă, portarul a respins în lateral de unde Juraj Durkech a marcat pentru 2-3.  
Dunărea: Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari; 
Linia I: Pal Zsombor, Juraj Durkech, Pal Zoltan, Vladimir Lanros, Lorincz Levente
Linia a II-a: Botond Flinta, Tomas Devecka, Ondrej Rusnak, Mihaly Ede, Phil Bushbacher;  
Linia a III-a: Attila Goga, Pal Zsombor, Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu

Linia a IV-a: Hildebrand Szabolcs, Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Szocs Szabolcs.

Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal