HOCHEI: Dunărea a pierdut primul meci cu miză dublă de la Brașov

4

Seria celor șapte meciuri în opt zile a fost continuată de hocheiștii de la Dunărea la Brașov, Patinoarul ”Olimpic”, cu un duel de șase puncte, pentru Campionatul Național de Seniori și Liga Mol, cu cei de la Corona Wolves Brașov. Primul meci, din cele două programate în acest final de săptămână ce contează pentru campionatul intern și Liga Mol, a fost câștigat de cei de la Brașov 6-4 (3-1, 2-1, 1-2). 
La prima pauză ”lupii” au intrat în avantaj 3-1. Dunărea a marcat prin  Lorincz Levente, din pasa lui Szocs Szabolcs și Robert Krajci, pentru 1-1. În debutul părții secunde, minutul 23, Dunărea s-a apropiat la 3-2, prin golul marcat de Tomas Devecka, din pasa lui Alexandru Cristian Munteanu, moment al jocului în care gălățenii evoluau în superioritate numerică. La cinci minute distanță ”lupii” au refăcut avantajul de două goluri, după ce au fructificat un moment de dublă superioritate, iar repriza secundă a fost încheiată cu avantaj de trei goluri de gazde după reușita din minutul 36 al jocului. În ultima parte Dunărea s-a apropiat la un gol de Corona, Lorincz Levente, din pasa lui Robert Krajci a marcat pentru 5-3, minutul 44.11, după care  Robert Krajci a marcat pentru 5-4, minutul 46.48. Rezultatul final a fost stabilit în ultimul minut de joc după un gol marcat în superioritate numerică de Corona.       


Dunărea: 
Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold-portari; 
Tamas Nandor, Hildebrand Szabolcs, Tomas Devecka, Goga Attila Juraj Durkech, Botond Flinta, Pal Zsombor-fundași;  
Vladimir Lantos, Ondrej Rusnak, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;  

Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal