HOCHEI: Dunărea a trecut de Progym în Campionatul Național

30

Al treilea meci din Campionatul Național, disputat în Patinoarul ”Dunărea”, a fost câștigat de hocheiștii de la Dunărea 7-4 (4-1 1-0, 2-2) cu cei de la Progym Gheorgheni.

Prima parte a jocului a fost încheiată de Dunărea 4-2. După ce Levente Lorincz a trimis în bară, în debutul meciului, Anton Cristian Popa a deschis scorul în minutul 5.20, după o pasă primită de la Pal Zoltan. Replica harghitenilor a venit imediat, care au egalat la 35 de secunde. Peste două minute Dunărea a trecut din nou în avantaj, după ce Juraj Durkech a trimis puternic la poartă pucul a ricoșat, din respingerea portarului, la Robert Krajci, iar atacantul slovac a marcat cu din întoarcere. Avantajul a fost dublat în minutul 11.10 după ce același Juraj Durkech a trimis la poartă pucul a ajuns la Robert Krajci, atacantul a trimis și el la poartă, după care pucul a ajuns la Lorincz Levente care a marcat. Reușita de 4-1 a fost semnată de Robert Krajci, după un schimb de pase în latul terenului cu Szocs Szabolcs și Lorincz Levente. Cu patru minute înainte de finalul reprizei Progym-ul a marcat pentru 4-2. În partea secundă Dunărea s-a impus 1-0. Singurul gol al treimii a fost marcat în minutul 4.43, Ondrej Rusnak a pasat în centru la Vladimir Lantos iar atacantul slovac a marcat pentru 5-2. 
Ultima parte a jocului s-a încheiat 2-2. Dunărea s-a distanțat la 6-2 prin golul lui Alexandru Cristian Munteanu, din pasa lui Anton Cristian Popa, La 6-2 cei de la Progym au marcat de două ori consecutiv și s-au apropiat la 6-4 însă insuficient să pună în pericol victoria gălățenilor. În timp ce Progym-ul forța apropierea la un singur gol, Anton Cristian Popa a recuperat un puc în propria treime, a plecat lansat pe contraatac, ajuns în apropierea porții pasează la Adrian Irimia, iar Irimia  a închis tabela. Cu 1.39 înainte de final Progym a cerut time-out, la reluare oaspeții au ieșit cu șase jucători în câmp, însă mai aproape de gol au fost gălățenii.  
       
Dunărea: 
Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold-portari; 
Linia I: Juraj Durkech, Attila Goga, Robert Krajci, Szocs Szabolcs (căpitan), Lorincz Levente; 
Linia a II-a: Erik Bednar, Botond Flinta, Vladimir Lantos, Ondrej Rusnak, Mihaly Ede; 
Linia a III-a: Tomas Devecka, Hildebrand Szabolcs, Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa; 
Linia a IV-a: Nandor Tamas, Pal Zsombor, Bogdan Neagoș, Adrian Irimia, Alexandru Ionuț Munteanu.  
Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal