HOCHEI: Înfrângere cu UTE în Liga Mol

8

Hocheiștii de la Dunărea au înregistrat a treia înfrângere fără punct în Liga Mol. În primul meci din cele două pe care Dunărea le are programate în finalul săptămânii pe teren propriu, gălățenii au pierdut 3-6 (2-3, 0-3, 1-0) jocul cu  Újpesti Torna Egylet Budapesta (UTE).

Prima parte a jocului, încheiată 2-3, a fost spectaculoasă, cu răsturnări de scor. Dunărea a marcat prima în minutul trei prin Phil Bushbacher, din pasa lui Mihaly Ede și Erik Bednar. Unul dintre atacanții de la Dunărea a trimis la poartă, pucul nu a intrat, deși publicul cerea gol, pucul a ricoșat la Bushbacher iar acesta a deschis scorul. La un minut distanță oaspeții au egalat, asta după ce Dunărea a ratat o ocazie importantă. La 1-1 UTE a mutat jocul în treimea gălățeană, dar portarul Lakosil a intervenit salvator în mai multe rânduri. În minutul 13 căpitanul gălățenilor Scozs Szabiolcs a fost sancționat cu prima eliminare a jocului, la 9 secunde de la eliminarea căpitanului UTE a marcat pentru 2-1. Dunărea a replicat rapid și a egalat situația pe tabelă cu un gol asemănător cu cel marcat de Bushbacher. Mihaly Ede a trimis la poartă, pucul a căzut în spatele portarului, iar Ondrej Rusnak a marcat golul egalării. Egalitatea nu a âinut prea mult pe tablă UTE a trecut din nou în avantaj 3-2, cu patru minute înainte de finalul primei părți. Partea secundă a fost adjudecată categoric de UTE 3-0. Dunărea a încercat de câteva ori porta adversă prin Pal Zoltan, Phil Bushbacher sau Juraj Durkech, fără rezultat. Ultima parte s-a încheiat 1-0 pentru Dunărea. Până la golul marcat de Ondrej Rusnak în minutul 58, Dunărea a încercat să reducă din handicap prin contraatacurile lui Pal Zoltan sau Lorincz Levente. 
Dunărea: Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 
Linia I: Pal Zsombor, Juraj Durkech, Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Robert Krajci
Linia a II-a: Botond Flinta, Erik Bednar, Mihaly Ede, Phil Bushbacher,  Ondrej Rusnak
Linia a III-a: Attila Goga, Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Pal Zoltan, Alexandru Cristian Munteanu;  
Linia a IV-a: Nandor Tamas, Alexandru Ionuț Munteanu, Adrian Irimia, Bogdan Neagoș. 
Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu. 
Mâine, de la ora 18.00, Dunărea va juca cu cei de la Ferencváros Budapesta, echipă ce a sosit deja la Galați și a asistat la repriza secundă a meciului cu UTE. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal