HOCHEI: Înfrângere, după o prestație bună, cu DVTK Miskolci

14
Prestație solidă oferită de hocheiștii de la Dunărea în fața câștigătoarei ultimelor două ediții ale Ligii Mol, DVTK Jegesmedvék Miskolci. Jocul de la Galați dintre cele două viitoare adversare din Cupa Continentală s-a încheiat cu victoria 5-2 a echipei din Ungaria câștigătoarea fiind decisă în ultimele patru minute ale jocului. 
La prima pauză cele două echipe au intrat la egalitate 1-1. După ce a trecut cu bine peste un momente de inferioritate numerică Dunărea a deschis scorul în minutul 7.37. Pal Zoltan a primit o pasă cu mantinela de la Vladimir Lantos, atacantul a trimis în fața porții la Mihaly Ede care a marcat primul gol al zilei. DVTK a egalat după aproape cinci minute, după ce gălățenii au irosit o șansă importantă de a marca pe contraatac, oaspeții au inițiat un atac rapid și au marcat. Prima parte a fost încheiată de cele două echipe cu câte doi oameni pe banca de pedepse. nervoase pe durata primei parți, cele două echipe s-au îmbrâncit în apropierea porții gălățene, de la Dunărea pedepsiți au fost Attila Goga și Hildebrand Szabolcs.
Partea secundă, încheiată 0-1, a fost echilibrată fără prea multe ocazii la cele două porți. DVTK a marcat singurul gol al reprizei în ultimul minut. Vladimir Lantos a fost pus pe gheață de un adversar, a pierdut pucul, cei de DVTK au interceptat și au trecut în avantaj 2-1. Dunărea a egalat la doi la cinci minute de la reluarea reprizei a treia. Tomas Devecka a trimis puternic la poartă, Attila Adrojan, portarul de la DVTK, nu a putu să țină pucul în mânușă acesta a căzut în apropierea liniei porții de unde a fost împins în poartă de Botond Flinta. Egalitatea nu a rezistat decât puțin peste un minut, după o serie de parade ale lui Vlastimil Lakosil, Aton Cristian Popa a plecat pe contraatac, a pierdut pucul la linia albastră a propriei treimi, cei de la DVTK au interceptat și au marcat pentru 3-2. Dunărea a încercat egalarea, cel mai aproape a fost Mihaly Ede, însă cu 4.14 înainte de final DVTK și-a asigurat victoria prin golul de 4-2. În finalul meciului, cu 1.28 înainte de final, gălățenii au solicitat time-out, la reluare Dunărea iese pe gheață fără Lakosil, însă mutarea nu a dat roade deloc, mai mult gălățenii și-au marcat un autogol în ultimul minut al jocului. 
Dunărea
Vlastimil Lakosil, Laszlo Arnold-portari; 
Attila Goga, Nandor Tamas, Vladimir Lantos, Szocs Szabolcs, Lorincz Levente-linia I; 
Botond Flinta, Erik Bednar, Phil Bushbacher, Mihaly Ede, Ondrej Rusnak-linia a II-a; 
Hildebrand Szabolcs, Tomas Devecka, Pal Zoltan, Anton cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu-linia a III-a; 
Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Adrian Irimia-linia a IV-a.
Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal