HOCHEI: Prima victorie gălățeană în Liga Mol. Dunărea a învins în prelungiri Fehérvári Titánok

3
sursa foto: facebook.com/Debrecen HK


Hocheiștii de la Dunărea au obținut prima victorie în Liga Mol. Al treilea meci, din seria celor patru din cadrul primului turneu în Ungaria a fost câștigat de Dunărea 6-5, după prelungiri, la Székesfehérvár cu Fehérvári Titánok. Elevii lui Julius Penzes și Marius Trandafir au intrat în avantaj la prima pauză cu 2-1. Mihaly Ede a deschis socrul, din pasa lui Phil Bushbascher și Ondrej Rusnak, în minutul 16.49. Gălățenii au fost în avantaj 22 de secunde, în minutul 17.11 gazdele jocului de astăzi au egalat. Cu două minute înainte de final Phil Bushbacher, din pasa lui Botond Flinta și Ondrej Rusnak, a marcat pentru 2-1 acesta fiind și scorul primei părți. 
În partea a doua, încheiată 2-1 pentru Fehérvári Titánok, Dunărea a revenit în joc după ce gazdele au marcat de două ori. Pentru 3-3 a marcat Rastislav Gaspar, din pasa lui Juraj Durkech și Attila Goga, gol marcat în superioritate numerică. În prima parte din a treia repriză Dunărea s-a desprins la 5-3.Pentru 4-3 a marcat Phil Bushbacher, din pasa lui Ondrej Rusnak, moment al jocului în care Dunărea evolua cu un om mai puțin, iar pentru 5-3 a înscris Ondrej Rusnak din pasa lui Phil Bushbacher. Cu cinci minute înainteb de finalul jocului Dunărea a rămas cu doi oameni mai puțin pe gheață moment speculat de gazde care s-au apropiat la 5-4, iar cu trei minute înainte de final gazdele au egalat și au trimis meciul în prelungiri. În over time s-a jucat 3.45 minute până când fundașul Juraj Durkech, din pasa lui Rastislav Gaspar, a marcat pentru prima victorie gălățeană în Liga Mol. 

Dunărea 


Alexandru Bogdan Popa, Arnold Laszlo-portari;

Juraj Durkech, Pal Zsombor, Botond Flinta, Erik Bednar, Hildebrand Szabolcs, Attila Goga, Alexandru Ionuț Munteanu, Nandor Tamas-fundași; 

Ondrej Rusnak, Robert Krajci, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs (căpitan), Alexandru Cristian Munteanu, Mihaly Ede, Phill Bushbachser, Pal Zoltan, Anton Cristian Popa, Rastislav Gaspar, Bogdan Neagoș-atacanți;

Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.

Primul turneu în Liga Mol din Ungaria va fi încheiat de Dunărea mâine, marți, 13 septembrie, de la ora 19.30, la Dunaújváros, în jocul cu cei de la Dunaújvárosi Acélbikák. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal