HOCHEI: Primul punct în Liga Mol. Înfrângere în prelungiri la Debrecen

25
sursa foto: facebook.com/MOL Liga
Hocheiștii de la Dunărea au obținut primul punct în Liga Mol. În al doilea meci al primului turneu din Ungaria, Dunărea a pierdut jocul de la Debrecen cu Debreceni HK, cu 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1), după o repriză suplimentară de prelungiri.  
Dunărea a deschis socrul în minutul 10 prin Robert Krajci, din pasa lui Lorincz Levente și Szocs Szabolcs. Gazdele au egalat în partea secundă, minutul 32, moment al jocului în care Dunărea evolua în dublă inferioritate numerică. Repriza a treia s-a încheiat la egalitate, 0-0, astfel ca s-a intrat în prelungiri. Repriza suplimentară de prelungiri s-a încheiat după trei minute, când cei de la Debrecen au marcat, după o altă dublă inferioritate numerică a gălățenilor. De altfel, la finalul jocului raportul eliminărilor a fost 26 de minute pentru Dunărea, 8 minute pentru Debreceni HK. 

Dunărea: Vlastimil Lakosil, Alexandru Bogdan Popa-portari

Juraj Durkech, Pal Zsombor, Botond Flinta, Erik Bednar, Hildebrand Szabolcs, Attila Goga, Alexandru Ionuț Munteanu, Nandor Tamas-fundași; Robert Krajci, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs (căpitan), Alexandru Cristian Munteanu, Mihaly Ede, Pal Zoltan, Anton Cristian Popa, Rastislav Gaspar, Bogdan Neagoș, Vladimir Lantos-atacanți; 

Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori. 
Turneul din Ungaria va fi continuat de Dunărea luni, 12 septembrie, de la ora 19.30, gălățenii vor juca la Székesfehérvár cu Fehérvári Titánok. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal