HOCHEI: România întâlnește Belgia în primul meci al Mondialului de la Galați

13

IIHF a stabilit programul după care se vor desfășura meciurile de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, competiție ce se va desfășura la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, între 3 și 9 aprilie 2017. La turneul de la Galați vor participa șase echipe: Australia, Belgia, Spania, Islanda, Serbia și România. 

Mondialul de la Patinoarul ”Dunărea” va debuta luni, 3 aprilie, cu jocul dintre Australia și Seria. În al doilea meci al primei zile Spania va juca cu Islanda. România va juca primul meci de la Mondial cu Belgia. 

A doua zi marți, 4 aprilie, România va juca, în ultimul meci al zilei, cu echipa Serbiei. În celelalte meciuri ale zilei Islanda va juca cu Australia, iar Spania va întâlni Belgia. După o zi de pauză joi, 6 aprilie, România va întâlni Islanda, în ultimul meci al zilei, Belgia și Serbia vor deschide ziua de hochei, iar al doilea meci al zilei se va disputa între Spania și Australia. 

Vineri, 7 aprilie, România va juca cu Australia, în ultimul meci al zilei, Serbia și Spania se vor întâlni în primul meci al zilei, iar Islanda și Belgia vor juca în al doilea meci al zilei.

În ultima zi a turneului, duminică, 9 aprilie, România va juca cu Spania, ultimul meci al zilei, Belgia și Australia vor juca în primul meci, iar Serbia și Islanda se vor întâlni în al doilea meci al ultimei zile.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal