HOCHEI: Victorie în prelungiri cu Steaua

3
În al doilea meci din dubla cu Steaua, din Campionatul Național de Seniori, hocheiștii de la Dunărea nu au mai repetat evoluția bună de ieri, când au învins cu 8-3, și au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de echipa bucureșteană. Dunărea s-a impus cu 3-2 (0-1, 1-1, 1-0, 1-0). 

Steaua și-a adjudecat prima repriză 1-0. Scorul a fost deschis rapid de oaspeți, în minutul patru, deși Dunărea juca cu un om în plus. Prima parte a fost dominată steril de Dunărea, fără prea mari ocazii de a marca. Pe parcursul primei părți gălățenii au beneficiat de un moment de superioritate numerică concretizat prin câteva șuturi la poarta steliștilor trimise de Mihaly Ede, Phil Bushbacher sau Robert Krajci. 
În partea secundă, încheiată la egalitate 1-1, Dunărea a asediat poarta oaspeților, au încercat să marcheze din toate pozițiile fără efect pe tabelă, cele mai multe acțiuni ale gălățenilor fiind parte de portarul Daniel Uruc. În partea secundă Dunărea a beneficiat chiar și de 53 de secunde de dublă superioritate, Attila Goga, Juraj Durkech, Szocs Szabolcs sau Phil Bushbacher au trimis la poartă în ”zidul” Uruc. Egalarea a venit târziu cu 1.56 minute înainte de final, Robbert Krajci a marcat cu un șut de la distanță. Însă, egalitatea nu a rezistat prea mult pe tablă cu șapte secunde înainte de final Steaua a trecut din nou în avantaj. 
Partea a treia a debutat cu o paradă a lui Bogdan Popa unu la unu cu un atacant stelist. Apoi Dunărea s-a ”mutat” în treimea adversă a încercat poarta în mai multe rânduri. Steliștii au ieșit pe contraatac și au fost aproape să își dubleze avantajul, dar au trimis în bară. Imediat banca tehnică a gălățenilor a solicitat time-out, la reluare Juraj Durkech a replicat și el cu o bară. Cu 2.35 minute înainte de finalul jocului, după momente bune de presiune, Dunărea a egalat la doi, prin golul marcat de căpitanul Szocs Szabolcs, și a trimis meciul în prelungiri. În prelungiri Dunărea a fost echipa care a impus ritmul. După ce Szocs, Durkech sau Lorincz au trimis în Uruc, Vladimir Lantos aflat în spatele porții i-a trimis în fața porții lui Tomas Devecka iar acesta a marcat golul victoriei, după 2.06 minute de prelungiri.    
Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari; 
Linia I: Juraj Durkech, Attila Goga, Szocs Szabolcs, Robert Krajci, Lorincz Levente
Linia a II-a: Erik Bednar, Botond Flinta, Pal Zoltan, Phil Bushbacher, Mihaly Ede
Linia a III-a: Tomas Devecka, Hildebrand Szabolcs, Vladimir Lantos, Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa
Linia a IV-a: Nandor Tamas, Pal Zsombor, Bogdan Neagoș, Adrian Irimia, Alexandru Ionuț Munteanu.  
Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal