RUGBY: RCM Galați întâlnește Stejarul Buzău în prima etapă din DNS, rugby XV

19
Federația Română de Rugby a stabilit programul ediției 2016-2017 a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în XV. În noua ediție a ligii secunde vor participa opt echipe: RCM Galați, CS Năvodari, CSU Aurel Vlaicu Arad, RC Stejarul Buzău, Știința Petroșani, CS Mănăștur Cluj-Napoca, RC Bârlad și Bucovina Suceava. 
Gălățenii de la RCM vor debuta în noua ediție a DNS sâmbătă, 1 octombrie, pe teren propriu cu cei de la RC Stejarul Buzău. Programul gălățenilor în turul ediției 2016-2017 DNS, rugby în XV, continuă astfel: etapa a II-a: CSU AV Arad-RCM Galați, sâmbătă, 8 octombrie; etapa a III-a: RCM Galați-Știința Petroșani, sâmbătă, 15 octombrie; etapa a IV-a: CS Năvodari-RCM Galați, sâmbătă, 22 octombrie; etapa a V-a: RCM Galați-CS Mănăștur, sâmbătă, 29 octombrie; etapa a VI-a: Bucovina Suceava-RCM Galați, sâmbătă, 5 noiembrie; etapa a VII-a: RCM Galați-RC Bârlad, sâmbătă, 12 noiembrie. 
La finalul sezonului regulat, 14 etape, 7 în tur-7 în retur, echipele clasate pe locurile 1-4 vor juca în semifinale, locul unu cu patru și doi cu trei, echipa clasată la final pe primul loc urmând să promoveze în Superliga. Echipa de pe locul doi va juca un meci de baraj, pe teren propriu, cu echipa de pe locul șapte din Superligă. Echipele clasate pe locurile șapte și opt vor retrograda în Divizia A.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal