FOTBAL: FC Universitatea a învins 10-0 la Pașcani

9
În etapa a V-a din Liga I echipa feminină FC Universitatea a jucat în deplasare, la Pașcani, pe terenul lanternei CSM. La fel ca în jocul din etapa a II-a de pe teren propriu cu Real 2 Craiova, FC Universitatea s-a impus la Pașcani într-o manieră categorică 10-0, la pauză 6-0, și a ajuns la 25 de goluri marcate în acest sezon cel mai bun atac din toată Liga I. 
Cea mai bună marcatoare a jocului de la Pașcani a fost Carmen Marcu cu 3 goluri. Au mai marcat pentru FC Universitatea: Georgiana Stratu, Andreea Surucică, Alexandra Ivan, Silvia Oană, din penalty, primul gol pentru FC Universitatea, Roxana Ioan, primul gol pentru echipă, Georgiana Bobocea, primul gol pentru echipă, Mădălina Sfinteș, primul gol pentru echipă.     
Pentru FC Universitatea au jucat: Elena Dragomir Mădălina Sfinteş, Alexandra Ivan, Eugenia Gherghișan, Elena IvanGeorgiana Stratu, Elena Tututianu, Iulia Mihalea, Silvia OanăCarmen Marcu, Andreea Surcică.  Au mai jucat: Roxana Ioan, Mirela Ciobotaru, Georgiana Bobocea și Laura Pamfile. Rezervă neutilizată: Irina Ivan. Antrenor: Gabi Călinescu

După victoria de la Pașcani FC Universitatea este pe locul 5 în seria I din Liga I cu șase puncte din cinci jocuri, golaveraj 25-12. Etapa viitoare FC Universitatea va juca un meci important pentru locul cinci la Reghin cu FCM Viitorul, iar în ultima etapă din tur FC Universitatea va juca pe teren propriu cu Măgura Bacău.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal