FOTBAL: Muncitorul Ghdigeni și SC Oțelul conduc în Liga a IV-a juniori

4
În deschiderea meciurilor din Liga a IV-a se dispută meciurile din Liga a IV-a juniori, competiție rezervată juniorilor A1. În competiția juniorilor, după cinci etape, două echipe nu au cunoscut gustul înfrângerii, liderul Muncitorul Ghidigeni și echipa de pe locul doi, SC Oțelul. În etapa a V-a echipa din Ghidigeni a realizat scorul etapei, 12-0, pe teren propriu, cu cei de la Victoria Independența, în timp ce juniorii de la SC Oțelul au câștigat cu 3-2 jocul de pe terenul celor de la Avântul Vânători. 
Celelalte rezultate din etapa a V-a: Juventus Toflea-Avântul Drăgănești 2-2, Unirea Braniștea-Siretul Piscu 4-2, Zimbrul Slobozia Conachi-Gloria Ivești 0-3, Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor 5-1, Quantum Club Galați-CSȘ Tecuci 2-3. 
Muncitorul Ghidigeni conduce în Liga a IV-a juniori cu 15 puncte, maximum, la egalitate de puncte cu SC Oțelul, cele două echipe fiind despărțite de golaveraj, Ghidigeni 46-6, SC Oțelul 27-7. Podiumul este completate de CSȘ Tecuci cu 12 puncte. 
În etapa a VI-a sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești-CSȘ Tecuci, Bujorii Târgu Bujor-Quantum Club Galați, Gloria Ivești-Viitorul Costache Negri, Victoria Independența-Zimbrul Slobozia Conachi, Siretul Piscu-Muncitorul Ghidigeni, SC Oțelul-Unirea Braniștea și Juventus Toflea-Avântul Vânători.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal