FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni a învins SC Oțelul și s-a desprins în fruntea Ligii a IV-a juniori

3
În Liga a IV-a juniori, competiție rezervată juniorilor A1, s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a VII-a. În derby-ul etapei, la Ghidigeni, s-a întâlnit primele două clasate, Muncitorul din localitate și Suporter club Oțelul Galați. Derby-ul a fost câștigat de Muncitorul cu 3-1, la pauză 2-0, iar juniorii din Ghidigeni s-au distanțat în fruntea Ligii a IV-a juniori. În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Avântul Vânători-Avântul Drăgănești 5-0, Unirea Braniștea-Juventus Toflea 2-3, Zimbrul Slobozia Conachi-Siretul Piscu 0-2, Quantum Club Galați-Gloria Ivești 3-5, CSȘ Tecuci-Bujorii Târgu Bujor 13-1 și Viitorul Costache Negri-Victoria Independența 0-3, rezultat stabilit de Comisia de Competiții AJF Galați. 
Muncitorul Ghidigeni conduce în Liga a IV-a juniori cu 21 de puncte din 7 jocuri, fără înfrângere. CSȘ Tecuci este pe 2 cu 18 puncte în timp ce SC Oțelul este pe trei cu același număr de puncte 18. În subsol Viitorul Costache Negri și Bujorii Târgu Bujor sunt ultimele ambele cu câte trei puncte. 
Etapa a VIII-a programează jocurile: Avântul Drăgănești-Bujorii Târgu Bujor, Gloria Ivești-CSȘ Tecuci, Victoria Independența-Quantum Club Galați, Siretul Piscu-Viitorul Costache Negri, SC Oțelul-Zimbrul Slobozia Conachi, Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni și Avântul Vânători-Unirea Braniștea.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal