FOTBAL: O victorie și două remize pentru echipele gălățene în etapa a V-a din Liga a III-a

5
În al treilea eșalon fotbalistic s-au disputat meciurile din etapa a V-a. Cele trei echipe gălățene ce activează în seria I au încheiat etapa fără înfrângere, dar cu o singură victorie. Sportimg Liești a obținut singura victorie gălățeană din etapă 3-0 pe terenul ultimei clasate AFC Odorheiu Secuiesc. pentru Liești au marcat: Manea, Jurgen Dushkay și Adamache. Metalosport și Avântul Valea Mărului au obținut remize în etapa a V-a. La Galați, pe stadionul ”Dunărea”, Metalosport a remizat 0-0 cu nou promovata Sportul Chiscani, Brăila, în timp ce Avântul Valea Mărului a terminat la egalitate 3-3 (1-1) jocul de pe teren propriu cu o altă nou promovă Olimpic Cetate Râșnov. Pentru Valea Mărului au marcat: Ionuț Cristian (1-0) și Emanoil Dodan (2-1, 3-1). De remarcat că golul egalizator a fost marcat de oaspeți în prelungiri. 
Sporting Liești este cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, locul 2 cu 12 puncte din 5 jocuri, 10 goluri marcate-2 încasate, Metalosport este pe trei cu 10 puncte din 4 jocuri, golaveraj 4-0, singura echipă din cele 5 serii ale Ligii a III-a fără gol primit, iar Avântul Valea Mărului este pe locul 12 cu 4 puncte din 4 jocuri, golaveraj 6-12. 
În etapa a VI-a Sporting Liești va juca pe teren propriu cu FC Miercurea Ciuc, 8 octombrie, Metalosport va juca la Râmnicu Sărat cu Olimpia, 7 octombrie, iar Avântul Valea Mărului va juca la Chsicani cu Sportul, 8 octombrie.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal