FOTBAL: Prutul Vlădești conduce în Liga a V-a

60
Liga a V-a Galați, al doilea eșalon fotbalistic județean, a ajuns la etapa V-a, rundă ce s-a disputat la finalul săptămânii trecute. Liderul din Liga a V-a, Prutul Vlădești, a remizat 0-0, la Tudor Vladimirescu, cu Inter 2000. Echipa din Vlădești a profitat de remiza echipei de pe locul doi Zorile Grivița, 1-1 cu Avântul Jorăști, meci disputat în devans din etapa a XIII-a după retragerea și a celor de la Siretul Nămoloasa, și se menține pe primul loc în clasament. 
În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Voința Cudalbi-Voința Cișmele 2-0, Avântul Matca-Unirea Hanu Conahci 4-4, ACS Lascăr Schela-Foresta Șendreni 1-4, Mălina Smârdan-Flacăra Pechea 8-1. 
Cu 11 puncte, din cinci jocuri, Prutul Vlădești conduce în Liga a V-a, fără înfrângere. Zorile Grivița este pe locul doi cu 10 puncte din 5 jocuri, campioana Mălina Smârdan este pe locul trei cu 9 puncte, maximum, din trei jocuri, Foresta Șendreni este pe 4 cu 9 puncte din 4 jocuri, Voința Cudalbi este pe 5 cu 9 puncte din 5 jocuri, Unirea Hanu Conachi ocupă locul 6 cu 7 puncte din 4 jocuri, Avântul Jorăști este pe locul 7 cu 4 puncte din 5 jocuri, Inter Tudor Vladimirescu ocupă locul 8 cu 4 puncte din 4 jocuri, Flacăra Pechea este pe locul 9 cu cu 4 puncte din 4 jocuri, Voința Cișmele ocupă locul 10 cu 3 puncte din 3 jocuri, Avântul Matca este penultima cu 3 puncte din 5 jocuri iar ultimul loc este ocupat de ACS Lascăr Schela fără punct după cinci jocuri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal