FUTSAL: Set cu Spicom. United se menține în fruntea Ligii I

3
Echipa gălățeană de futsal United, liderul Ligii I, a înregistrat a șaptea victorie din acest sezon. În etapa a IX-a United a întâlnit în ”Polivalentă” Spicom Sfântu Gheorghe, într-un meci important pentru menținerea poziției de lider. Gălățenii s-au impus 6-4 (3-2) și abordează duelurile cu Informatica Timișoara și City us Târgu Mureș din  fruntea Ligii I. 
United a fost la conducere pe tot parcursul jocului cu Spicom, oaspeții au ținut pasul cu liderul până aproape de finalul primei părți. United a deschis scorul prin Octavian Cireș cu 10.26 înainte de pauză. Oaspeții au revenit și au egalat la unu peste aproape două minute, însă United a menținut jocul în jumătatea adversă și a ratat o ocazie importantă cu 4.02 Moldoveanu a trimis în bară. În finalul primei reprize, 1.32, Emanuel Moldoveanu a marcat pentru 2-1, însă imediat, 1.06 înainte de finalul reprizei, oaspeții au egalat la 2. Gălățenii au menținut ritmul alert iar când mai erau patru secunde din prima repriză Octavian Cireș a marcat pentru 3-2.   
În partea a doua tot United a fost la cârma jocului, la patru minute de la reluare gălățenii beneficiază de un moment de superioritate numerică după un fault asupra lui Lașcu a unui apărător de la Spicom. Momentul de om în plus a fost speculat imediat de Octavian Cireș care a marcat pentru desprinderea la 4-2, iar Mihăiță Bâgu, în egalitate numerică, a marcat golul de 5-2. În finalul meciului oaspeții s-au apropiat periculos la 5-4 cu 2.07 înainte de final, în timp ce emoțiile au fost risipite de Mihăiță Bâgu cu 50 de secunde înainte de finalul meciului.  
United: 
Welington-portar;  
Linia I: Cireș, Burdujel, Lașcu, Moldoveanu;  
Linia a II-a: Crăciun, Cojoc, Bâgu, Tudose
Rezerve: Păduraru, Apostol, Stoian, Popa
Antrenori: David Asandei, Alexandru Tănăsilă.

Cu 22 de puncte din 8 jocuri United este liderul Ligii I, singura echipă fără înfrângere din prima ligă. În etapa a X-a, 6 noiembrie, ora 18.00, United va juca la Timișoara, cu Informatica. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal