FUTSAL: United s-a impus pe final la Călărași

7
Echipa gălățeană de futsal United își păstrează invincibilitatea și după ce a disputat jocul din etapa a VI-a din Liga I. Într-un meci disputat la Călărași, viceliderul Ligii I, United a trecut cu 3-0, la pauză 0-0, de Dunărea Călărași, echipă clasată pe locul șase înaintea etapei. 
Prima repriză a fost echilibrată și s-a încheiat la egalitate 0-0. United a ratat cea mai importantă ocazie de a marca ratând o lovitură de penalitate în minutul 17. Și în partea secundă echilibrul s-a menținut, până cu trei minute înainte de final când gazdele au marcat în propria poartă după o gafă a portarului de la Călărași. Imediat după încasarea golului antrenorul-jucător de la Dunărea Călărași solicitat time-out iar la reluare Șotârcă a preluat și sarcini de portar. Scoaterea portarului i-a costat alte două goluri pe cei de la Călărași, în minutul 18 Andrei Crăciun a marcat după ce a trimis din propriul careu la poartă, iar în ultimul minut Adrian Lașcu a stabilit scorul final 3-0 cu un gol marcat după aceleași coordonate. 

United: Wellington-Andrei Apostol, Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Andrei Crăciun-Octavian Cireș, Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Emanuel Moldoveanu, Mihai Bâgu. Antrenor: David Asandei.

După șase etape din actuala ediție a Ligii I United este pe locul doi cu cu 13 puncte, 4 victorii, o remiză, fără înfrângere. Duminică, 16 octombrie, de la ora 12.00, United va juca pe teren propriu cu penultima clasată CFF Clujana Cluj-Napoca. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal