HOCHEI: Dunărea a făcut dubla cu SC Miercurea Ciuc. Victorie 4-3 în al doilea meci

19
Ultimul meci al seriei de cinci consecutive, pe teren propriu, înainte de Cupa Continentală a fost încheiat de hocheiștii de la Dunărea. După victoria 8-4 de ieri gălățenii s-au impus 4-3 (0-1, 4-2, 0-0) în al doilea meci cu harghitenii, după un meci în care a revenit de două ori. 

Prima parte s-a încheiat 0-1. Sport Club a deschis scorul, la fel ca ieri, în urma unui contraatac. Dunărea a încercat să revină, și-a creat câteva faze, cel mai aproape de gol a fost în urma unui șut al lui Devecka, portarul de azi al harghitenilor Rujuz Gelert a respins pucul în bară. 
În partea secundă gălățenii s-au impus 4-2. Chiar dacă Sport Club s-a desprins la 2-0 apoi la 3-2, gălățenii au avut un final de repriză excelent cu două goluri marcate în două minute. La aproape cinci minute după ce Sport Club a făcut 2-0 Dunărea a marcat pentru prima oară în acest joc, Phil Bushbacher, șut puternic din zona cercului de angajament, pucul s-a scurs printre picioarele lui Rucjuz.  Apoi, Levente Lorincz a egalat,  după ce Mihaly Ede a trimis la poartă, Rucjuz a respins, Lorincz a intrat în posesia pucului și-a marcat. Egalitatea nu a rezistat decât puțin peste două minute, harghitenii au marcat cu trei minute înainte de final pentru 3-2. Ultimele două minute au fost intens disputate, Robert Krajci a marcat pentru 3-3, după o serie de șuturi respinse de Rucjuz. Cu un minut și opt secunde înainte de final Dunărea a beneficiat de o situație de om în plus, imediat gălățenii au fixat echipa harghiteană în propria treime, Tomas Devecka a trimis în fața porții iar Vitali Donika a trecut Dunărea pentru prima oară în acest joc în avantaj. 
Ultima parte s-a încheiat 0-0, apărarea gălățeană a trecut cu bine peste două momente de inferioritate numerică, în ofensivă băieții lui Marius Trandafir au ratat mai multe ocazii cele mai importante prin Donika și Krajci. 
Dunărea: Bogdan Popa, Viorel Radu-portari;
Tomas Devecka, Nandor Tamss-Vladimir Lantos-Robert Krajci, Vitali Donika-linia I;     
Pal Zsombor, Attila Goga-Adrian Irimia-Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher-linia a II-a; 
Hildebrand Szabolcs, Alexandru Ionuț Munteanu-Szocs Szabolcs-Lorinca Levente, Mihaly Ede-linia a III-a 
Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu-linia a IV-a. 
Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal