HOCHEI: Dunărea începe vineri meciurile de la Cupa Continentală

31

La doar o zi distanta de seria de cinci meciuri în cinci zile, din Campionatul Național și Liga Mol, hocheiștii de la Dunărea vor începe o altă serie de jocuri, trei la număr în trei zile, de la Cupa Continentală. La fel ca în sezonul trecut echipa pregătită de Marius Trandafir va juca meciurile de la Cupa Continentală în Polonia, la Tychy, de vineri, 21 octombrie, până duminică 23 octombrie.

La ediția din acest an a competiției continentale Dunărea va juca în Grupa C, turul doi, alături de DVTK Jegesmedvek Miskolc, campioana Ungariei, GKS Tychy, vicecampioana Poloniei și  Acroni Jesenice, campioana Sloveniei. Primul meci va fi jucat de Dunărea la actuala ediție a Cupei Continentale vineri, 21 octombrie, de la ora 20.00, ora României, cu gazdele de la  GKS Tychy. Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 16.30, Dunărea va întâlni campioana Ungariei, DVTK Jegesmedvék Miskolci, iar în ultimul meci din Polonia, Dunărea va juca cu Acroni Jesenice, duminică, 23 octombrie, de la ora 16.30.

Câștigătoarea grupei de la Tychy va obține calificarea în turul trei, Grupa E, unde va juca alături de Shakhtyor Soligorsk, Belarus, Ritten Sport, Italia, Beibarys Atyrau, Kazakhstan. Meciurile din Grupa E se vor disputa între 18 și 20 noiembrie, în Italia la Ritten.  

Sezonul trecut Dunărea a încheiat grupa de la Cupa Continentală pe locul trei, cu trei puncte din o victorie 10-1 (1-0, 4-1, 5-0) cu campioana Serbiei, Partizan Belgrad, și două înfrângeri 2-7 (0-2, 0-3, 2-2) cu Coventry Blaze, campioana Marii Britanii și 3-8 (0-4, 2-1, 1-3) cu GKS Tychy, campioana Poloniei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal