HOCHEI: Dunărea a învins, în prelungiri, DAB Docler

35
Primul meci din cele două pe care Dunărea le dispută în acest final de săptămână la Galați, în Liga Mol, a fost câștigat de echipa condusă de Marius Trandafir 4-3, în prelungiri, cu Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Docler) după un meci spectaculos cu răsturnări de scor. 
Prim parte s-a încheiat 1-2. Deși Dunărea a deschis scorul la prima pauză au intrat cu un deficit de un gol. Phil Bushbacher a deschis tabela în minutul opt. Szocs Szabolcs a plecat pe contraatac a trimis în fața porții Levente Lorincz a încercat poarta, portarul oaspeților nu a putut să prindă pucul iar americanul Bushbacher a introdus pucul în poartă. Imediat ce au încasat golul cei de la DAB au forțat egalarea, în prima faza Vlastimil Lakosil s-a opus într-o situație unu la unu cu atacantul advers, după care în minutul 11 DAB a egalat la 11, iar peste cinci minute au trecut în avantaj. La 1-2 Dunărea a irosit câteva ocazii bune de a marca cel mai importante prin Donika și Bushbacher. 
Repriza a doua s-a încheiat la egalitate 1-1. După ce au irosit două momente de superioritate numerică gălățenii au marcat la al treilea moment de om în plus. Szocs Szabolcs a egalat la doi în minutul 33, în plin asediu al gălățenilor la poarta celor de la DAB, Szocs își păstrează luciditatea și înscrie la o fază încâlcită la poarta celor de la DAB   După ce a egalat Dunărea a trecut de puțin pe lângă trecerea în avantaj, Lorincz din fața porții a trimis pucul puțin pe lângă. În finalul reprizei egalarea a fost menținută și de intervențiile lui Lakosil, însă cu trei secunde înainte de pauză nici portarul ceh nu a mai avut ce face iar DAB a intrat în avantaj 3-2 la a doua pauză. 
Ultima treime regulamentară a fost câștigată 1-0 de Dunărea astfel că echipa câștigătoarea s-a decis în prelungiri. În minutul 48 al meciului Dunărea evolua cu un om mai puțin, Szocs Szabolcs a recuperat un puc în propria treime, la lansat pe Vitali Donika plecat pe contraatac, atacantul din Ucraina a scăpat singur cu portarul și a marcat pentru 3-3. În finalul reprizei portarul Vlastimil Lakosil a păstrat egalitatea prin nenumăratele sale intervenții. Repriza de prelungiri a ținut aproape trei minute, după o ratare a lui Szocs Szabolcs, Phil Bushbacher a preluat pucul undeva în spatele porții adverse a driblat câțiva adversari și a marcat golul victoriei.  
Dunărea: 
Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari; 
Tomas Devecka, Nandor Tamas-Rastislav Gaspar-Robert Krajci, Vitali Donika-linia I; 
Mihaly Ede, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Phil Bushbacher, Lorincz Levente-linia a II-a; 
Botond Flinta, Pal Zsombor-Adrian Irimia-Pal Zoltan, Anton Cristian Popa-linia a III-a; 
Alexandrui Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș-linia a IV-a. 
Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal