HOCHEI: Dunărea și-a aflat adversarele din Cupă

7
Federația Română de Hochei a stabilit componența grupelor din Cupa României 2016-2017. La fel ca în sezonul precedent al competiției cele șase echipe din Campionatul Național de Seniori au fost împărțite în două grupe de câte trei. Echipele au fost repartizate în grupe conform Tabelei Berger, după pozițiile ocupate de echipe în precedenta ediția a Campionatului Național de Seniori. 
Dunărea, campioana României, va juca în grupa A alături de echipa de pe locul patru, CSA Steaua București și echipa de pe locul cinci, Progym Gheorgheni. În cealaltă grupă vor juca echipele clasate pe locurile doi, Sport Club Miercurea Ciuc, trei, Corona Brașov și șase, Sportul Studențesc București.

Ediția din acest an a Cupei se va disputa la Brașov, Patinoarul ”Olimpic”, între 20 și 23 decembrie. Marți, 20 decembrie, Dunărea va juca cu Progym Gheorgheni iar joi, 22 decembrie, gălățenii vor juca cu Steaua București. Câștigătoarele celor două grupe, A și B, se vor califica în finala Cupei în timp ce echipele de pe locurile doi vor juca pentru medaliile de bronz.  

Sezonul trecut Dunărea, din postură de campioană a României a jucat tot în grupa A, cu echipele de pe locurile patru și cinci ale precedentului sezon, dar alături de Sport Club Miercurea Ciuc și Corona Brașov. Grupa a fost terminată de Dunărea pe locul doi după 4-12 cu SC Miercurea Ciuc și 7-0 cu Corona Brașov. În finala mică Dunărea a trecut cu 7-6, după o repriză de prelungiri, de Progym Gheorgheni. Sport Club Miercurea Ciuc este deținătoarea trofeului. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal