HOCHEI: Dunărea, vicelider în Campionatul Național de Seniori

5
După ce a disputat meciurile din prima rotație a Campionatului Național de Seniori, turul I, Dunărea, campioana ultimelor două ediții, este pe locul doi, vicelider, în clasamentul competiției interne. În cele zece meciuri disputate hocheiștii gălățeni au acumulat 20 de puncte, linia de clasament a gălățenilor fiind: șase victorii în timp regulamentar (8-3 cu Steaua, 7-4 cu Progym Gherogheni, 8-4 și 4-3 cu Sport Club Miercurea Ciuc, dar și 11-3 și 21-2 cu Sportul Studențesc), o victorie în prelungiri (3-2 cu Steaua București), și trei înfrângeri (2-5 cu Progym Gheorgheni, 6-4 și 12-4 cu Corona Brașov). 
În clasamentul al zi din Campionatul Național de Seniori, Corona Brașov conduce cu cu 32 de puncte din 12 jocuri, Progym Gheorgheni este pe locul trei cu 16 puncte din 12 jocuri, iar ultimul loc de play-off este ocupat de Sport Club Miercurea Ciuc cu 15 puncte, dar din 9 jocuri, harghitenii nu au jucat până acum cu Sportul.  
Următoarea  dublă în Campionatul Național pentru Dunărea este programată pentru 1-2 noiembrie, pe terenul celor de la Steaua București. Programul gălățenilor în returul I continuă astfel: 8-9 noiembrie, la Gheorgheni, cu Progym; 17-18 noiembrie, la Miercurea Ciuc, cu Sport Club; 21-22 noiembrie, la Galați cu Corona Brașov; 16-17 decembrie, la Galați, cu Sportul Studențesc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal