HOCHEI: Prima victorie de trei puncte în Liga Mol

4
foto: facebook.com/ Mol Liga


Hocheiștii de la Dunărea au obținut prima victorie de trei puncte, în timp regulamentar, în Liga Mol. Duelul celor două echipe nou  admise în Ligă, HK Belgrad și Dunărea, disputat în Serbia, a fost adjudecat de gălățeni 3-2 (0-0, 1-1, 2-1)
După ce prima repriză s-a încheiat 0-0, la patru minute de la reluarea părții secunde, minutul 24, Dunărea a deschis scorul prin Phil Bushbacher din pasa lui Attila Goga și Ondrej Rusnak, moment al jocului în care Dunărea evolua în inferioritate numerică. Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1 gazdele au egalat la zece minute, minutul 34. Peste alte zece minute de joc gazdele au trecut în avantaj, gol marcat în superioritate numerică. În ultima parte a jocului Dunărea a marcat de două ori și și-a asigurat victoria, ambele goluri fiind marcate în superioritate numerică. În minutul 48 Robert Krajci a egalat, din pasa lui Lorincz Levente și Attila Goga, iar golul victoriei a fost marcat cu șapte minute înainte de final de Ondrej Rusnak, din pasa lui Juraj Durlech. Și în jocul de la Belgard, Dunărea a încasat un număr mare de minute de eliminare la final raportul minutelor de eliminare a fost 10-28.  

Dunărea:

Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari;

Tamas Nandor, Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Adrian Irimia-fundași;  

Ondrej Rusnak, Bogdan Neagoș, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Mihaly Ede, Rastislav Gaspar, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Pal Zoltan, Pal Zsombor-atacanți.

Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori

După o zi de tranzit, de la Belgrad la Budapesta, Dunărea va juca duminică, 9 octombrie, de la ora 19.00, primul meci din cele două programate în capitala Ungariei, cu cei de la MAC Budapesta.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal