HOCHEI: Victorie de șase puncte pentru Dunărea

4
Hocheiștii de la Dunărea au obținut prima victorie dublă din acest sezon. Într-un meci ce a contat pentru două competiții, Campionatul Național și Liga Mol, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu a învins 8-4 Sport Club Miercurea Ciuc, echipă aflată la prima înfrângere în acest sezon al campionatului intern. 

Prima parte s fost încheiată în avantaj 3-1 de Dunărea, chiar dacă ciucanii au marcat primii, la prima acțiune la poarta gălățenilor. După ce a irosit un moment de om în plus, Dunărea a egalat după ce a beneficiat de un al doilea moment de superioritate numerică. Vitali Donika a primit pucul de la Rastislav Gaspar, a pasat în centru la Robert Krajci, iar atacantul slovac, aflat în fața porții, a marcat. Peste trei minute Dunărea a trecut pentru prima oară în avantaj în meciul de azi, Ondrej Rusnak a trimis la poartă, Otto Onodi, portarul harghitenilor a respins defectuos, Ede Mihaly a intrat în posesia pucului și a marcat, iar pentru 3-1 Dunărea a marcat în finalul treimii, Gaspar a trimis la poartă, fundașii harghiteni au gestionat defectuos faza Robert Krajci a interceptat pucul și a marcat.    
Repriza secundă s-a încheiat la egalitate 2-2, chiar dacă cei de la Miercurea Ciuc au încercat să reintre în meci de fiecare dată Dunărea a răspuns prompt prin golurile marcate de Robert Kracji. Prima dată Tomas Devecka a trimis în fața porții iar Krajci a interceptat și a marcat, apoi Donika l-a servit pe Krajci (astăzi cu 5 puncte, 4 goluri și o pasă) în fața porții atacantul a fentat portarul și a marcat. În finalul părții secunde Dunărea a mai rata o ocazie importantă de a marca însă Rusknak, scăpat singur cu Onodi, nu a putut să învingă portarul harghitenilor. 
Ultima treime s-a încheiat la fel ca prima 3-1, iar desfășurarea scorului a fost aceeași. SC Miercurea Ciuc a marcat prima și s-a apropiat la 5-4, dar Dunărea a revenit destul de rapid. Rastislav Gaspar aflat în spatele liniei porții a trimis la Donika care a marcat cu prețul unei accidentări, la faza în care a marcat golul ucraineanul a fost lovit cu crosa în gură de un adversar. Scorul final a fost stabilit de golurile marcate de Attila Goga și Tomas Devecka ambele în superioritate numerică din șuturi de la distanță. 
Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari; 
Tomas Devecka, Nandor Tamas-Rastislav Gaspar-Vitali Donika, Robert Krajci
Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Pal Zoltan-Lorincz Levente, Szocs Szabocs;

Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu, Mihaly Ede, Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher


Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Adrian Irimia

Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal