BASCHET: Phoenix, aproape de surpriză cu liderul

5
Înainte de cele două meciuri de săptămâna viitoare, de la Baia Mare și de la București cu Dinamo, importante în lupta pentru evitarea retrogradării echipa masculină a clubului Phoenix a fost aproape să învingă liderul ligii U BT Cluj-Napoca, în etapa a IX-a din LNBM.
Chiar dacă au pierdut 76-82 băieții de la Phoenix merită toate aprecierile la capătul unui meci în care au revenit de la un deficit de 20 de puncte. Primul sfert a fost câștigat de U BT 23-14, iar sfertul secund s-a încheiat 21-10 pentru clujeni, chiar dacă Florin Nini a încercat să întrerupă seria bună a clujenilor cu schimbări și timpi de odihnă, astfel că la pauză mare U BT conducea cu 24-44. 
La reluarea părții secunde Phoenix a arătat altă față iar asta s-a văzut și pe tabelă parțialul fiind câștigat de gălățeni 26-11. Phoenix a început sfertul cu un parțial 9-2, după care au demarat cursa de urmărire deficitul fiind de cinci puncte, 50-55 la finalul sfertului trei. În sfertul patru cu 7.21 înainte de final Phoenix a egalat la 60, după care s-a instalat la conducere prin două aruncări libere marcate de Jamel Waters. Cu 4.46 înainte de final s-a înregistrat avantajul maxim pentru Phoenix 68-62, prin alte două puncte marcate de Jamel Waters. În final Phoenix nu a reușit să păstreze avantajul, clujenii au fost mai preciși la finalizare și s-au impus.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Milos Bojovic cu 21 puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Jamel Watres 16p, Milos Pesic 10p, Drew Brandon 10p, Cătălin Vlaicu 9p, Milan Milovanovic 5p, Adrian Guțoaia 5p. Au mia jucat Andrei Petică și Andrei Vizitiu.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal