FOTBAL: Echipele gălățene din Liga a III-a joacă sâmbătă ultimele meciuri de pe teren propriu din tur

20
Cele trei echipe gălățene din Liga a III-a vor susține sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14.00, ultimele meciuri de pe teren propriu din turul actualei ediții, jocuri aferente etapei a XIV-a. 
Pe ”Liești Arena”  cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, Sporting Liești, va primi replica celor de la Aerostar Bacău. Lieștiul este pe locul patru în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 23 de puncte din 12 jocuri, șapte victorii, două  remize, trei înfrângeri, în timp ce echipa din Bacău este pe locul nouă cu 16 puncte din 12 jocuri. 
Cei de la Metalosport vor juca în penultima etapă din tur pe stadionul ”Dunărea” cu CSM Roman. Metalosport este pe locul opt în clasamentul seria I din Liga a III-a cu 17 puncte din 12 jocuri, în timp ce romașcanii ocupă poziția a VI-a cu 19 puncte, cu o victorie gălățenii vor putea reveni în prima parte a clasamentului seriei I din Liga a III-a. 
Nou promovata Avântul Valea Mărului va încheia meciurile de pe teren propriu din primul tur de campionat în Liga a III-a pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” în jocul cu cei de la Atletico vaslui. Cu două etape înainte de finalul turului Avântul Valea Mărului este pe locul zece în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 13 puncte din 12 jocuri, în timp ce vasluienii sunt pe locul trei cu 23 de puncte din 12 jocuri.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal