FOTBAL: Înfrângeri pe linie pentru echipele gălățene în penultima etapă din turul Ligii a III-a

5
În Liga a III-a s-au disputat meciurile din etapa a XIV-a penultima din tur. Toate cele trei echipe gălățene au jucat pe teren propriu și, în premieră pentru acest sezon, toate cele trei echipe gălățene au pierdut meciurile disputate la ultima reprezentație din acest an pe teren propriu. 
Sporting Liești a jucat pe teren propriu cu Aerostar Bacău și a pierdut 1-2. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de Ștefan Adamache la scorul 1-0 pentru oaspeți. Cu o etapă înainte de finalul turului Lieștiul este pe locul 5 în clasamentul seriei I cu 23 de puncte din 13 jocuri. În ultima etapă din tur Sporting Liești va juca pe terenul celor de la Olimpia Râmnicu Sărat, vineri, 2 decembrie, de la ora 13.00. 
Metalosport a înregistrat a cincea înfrângere din acest sezon, 0-1 pe teren propriu cu CSM Roman. Înainte de finalul turului cu o etapă Metalosport a coborât pe locul nouă cu 17 puncte din 13 jocuri. În ultima etapă din tur gălățenii vor juca pe terenul celor de la Sport Club Bacău, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13.00. 
Avântul Valea Mărului, echipă aflată la sezonul de debut în Liga a III-a a cedat 2-4 (jocul de pe teen propriu cu Atletico Vaslui. Vălmărenii au marcat prin Gârleanu (1-3) și Dorofte (2-4). După 14 etape din Liga a III-a Avântul Valea Mărului este pe locul 10 în seria I din Liga a III-a cu 13 puncte din 13 jocuri. În ultima etapă din tur vălmărenii vor juca pe terenul învingătoarei celor de la Metalosport CSM Roman, 3 decembrie, ora 13.00.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal