FOTBAL: Quantum Club Galați a realizat scorul etapei a XI-a în Liga a IV-a

5
Primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, și-a disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a XI-a, etapă în care liderul, SC Oțelul, a stat, meciul de la Costache Negri a fost amânat la cererea gazdelor. În meciurile disputate Quantum Club Galați a realizat scorul etapei 8-1 la Galați cu nou promovata Siretul Piscu, Victoria Independența a obținut a șaptea victorie stagională 4-1 la CSȘ Tecuci, Zimbrul Slobozia Conachi a învins 4-1 Juventus Toflea, Avântul Vânători s-a impuis cu 3-1 la Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea a învins 2-0, pe teren propriu, Avântul Drăgănești iar Gloria Ivești s-a impus 6-2 pe terenul penultimei clasate Bujorii Târgu Bujor. 
Chiar și cu un meci în minus SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 24 de puncte din opt jocuri, Victoria Independența ocupă locul doi cu 21 de puncte din 9 jocuri, podiumul este completat de Zimbrul Slobozia Conachi cu 19 puncte din nouă jocuri. În subsolul clasamentului Avântul Drăgănești este pe locul 12 cu 5 puncte din 9 jocuri, Bujorii Târgu Bujor este pe locul 13, penultimul, cu 4 puncte din 9 jocuri, iar ultimul loc este ocupat de CSȘ Tecuci cu 3 puncte din 9 jocuri. 
Etapa a X-a programează jocurile: Avântul Drăgănești-Gloria Ivești, Victoria Independența-Bujorii Târgu Bujor, Siretul Piscu-CSȘ Tecuci, SC Oțelul-Quantum Club Galați, Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri, Avântul Vânători- Zimbrul Slobozia Conachi și Unirea Braniștea-Muncitorul Ghidigeni.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal