FOTBAL: SC Oțelul iernează pe primul loc în Liga a IV-a

17
sursa foto: scotelul.ro
În Liga a IV-a Galați s-au disputat meciurile din etapa a 13-a, ultima din tur. Liderul SC Oțelul a jucat în ultima etapă din tur la Ivești cu Gloria și a obținut a 12-a victorie din 12 jocuri disputate 3-1. Avântul Vânători a jucat în deschiderea ultimei etape din tur la Tecuci cu echipa Clubului Sportiv Școlar și s-a impus la limită 3-2. Victoria Independența, echipa de pe locul trei la finalul turului a obținut doar o remiză  2-2 pe teren propriu cu nou promovata Sirertul Piscu. Scorul ultimei etape din tur a fost 9-0 administrat de Zimbrul Slobozia Conachi celor de la Avântul Drăgănești. Celelalte rezultate din ultima etapă a turului: Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni 3-1, Quantum Club Galați-Unirea Braniștea 3-2, Bujorii Târgu Bujor-Juventus Toflea 1-2. 
După ce s-au disputat meciurile din turul Ligii a IV-a SC Oțelul conduce în primul eșalon fotbalistic județean cu 36 de puncte din 12 jocuri, un meci mai puțin disputat cu Viitorul Costache Negri ce se va disputa în deschiderea sezonului de primăvară. Avântul Vânători este pe doi cu 30 de puncte tot din 12 jocuri, iar Victoria Independența ocupă ultima treaptă a podiumului cu cu 28 de puncte din 13 jocuri. 
Clasamentul Ligii a IV-a continuă astfel: 4. Zimbrul Slobozia Conachi 26 de puncte din 13 jocuri; 5. Gloria Ivești 22 de puncte, 13 jocuri; 6. Unirea Braniștea 19 puncte, 13 jocuri; 7. Quantum Club Galați 17 puncte, 13 jocuri; 8. Muncitorul Ghidigeni 17 puncte, 13 jocuri; 9. Viitorul Costache Negri 17 puncte, 12 jocuri; 10. Juventus Toflea 16 puncte, 12 jocuri; 11. Siretul Piscu 16 puncte, 13 jocuri; 12. Avântul Drăgănești 5 puncte, 13 jocuri; 13. CSȘ Tecuci 4 puncte, 13 jocuri; 14. Bujorii Târgu Bujor 4 puncte, 13 jocuri. 
În prima etapă din retur sunt programate jocurile: 
Avântul Drăgănești-Siretul Piscu
Victoria Independența-SC Oțelul 
Gloria Ivești-Juventus Toflea
Bujorii Târgu Bujor-Avântul Vânători
CSȘ Tecuci-Unirea Braniștea
Quantum Club Galați-Unirea Braniștea
Viitorul Costache Negri-Zimbrul Slobozia Conachi.        
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal