FOTBAL: Victorie 14-0 pentru lider cu ultima clasată în etapa a 12-a din Liga a IV-a

2
În Liga a IV-a Galați s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 12-a, penultima din tur. În cel mai dezechilibrat meci al etapei liderul neînvins SC Oțelul a jucat pe teren propriu cu Bujorii Târgu Bujor, iar liderul s-a impus 14-0. Cele două echipe aflate în urma liderului au câștigat și ele meciurile disputate. Avântul Vânători a trecut cu 2-0 pe teren propriu de Quantum Club Galați iar Victoria Independența s-a impus cu 4-1 în jocul de la Drăgănești cu Avântul. 
Celelalte rezultate din etapa a 12-a: Siretul Piscu-Gloria Ivești 2-4, Juventus Toflea-CSȘ Tecuci 2-2, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri 1-0 și Muncitorul Ghidigeni-Zimbrul slobozia Conachi 2-2. 
Cu o etapă înainte de finalul turului SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 33 de puncte din 11 jocuri, 82 goluri marcate-6 încasate. Avântul Vânători este pe locul doi cu 27 de puncte din 11 jocuri, iar Victoria Independența ocupă locul trei cu 27 de puncte din 12 jocuri. În subsol Avântul Drăgănești este pe locul 12 cu 5 puncte din 12 jocuri, CSȘ Tecuci este penultima cu 4 puncte din 12 jocuri, iar Bujorii Târgu Bujor ocupă locul 14, ultimul, 4 puncte din 12 jocuri. 
În etapa a 13-a, ultima din tur se vor disputa jocurile: 
Zimbrul Slobozia Conachi-Avântul Drăgănești 
Viitorul Costache Negri-Muncitorul Ghidigeni
Quantum Club Galați-Unirea Braniștea 
CSȘ Tecuci-Avântul Vânători 
Bujorii Târgu Bujor-Juventus Toflea
Gloria Ivești-SC Oțelul 
Victoria Independența-Siretul Piscu.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal