FOTBAL: Victorii pe linie pentru favorite în etapa a XI-a din Liga a IV-a

20
În Liga a IV-a Galați s-au disputat, la finalul săptămânii trecute, meciurile din etapa a XI-a.  Patru dintre meciuri s-au încheiat cu victoria gazdelor în timp ce oaspeții s-au impus în celelalte trei. Liderul SC Oțelul, a jucat în etapa a XI-a, la Teuci, pe terenul ultimei clasate CS Școlar, iar liderul s-a impus 3-1, la pauză SC Oțelul conducea cu 1-0. 
Principala urmăritoare a liderului, Avântul Vânători, locul doi în clasamentul Ligii a IV-a, a trecut cu 5-0 de Viitorul Costache Negri, pe terenul celor de la Costache Negri. În celelalte meciuri din etapa a XI-a s-au înregistrat rezultatele: Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești 6-1, Zimbrul Slobozia Conachi-Unirea Braniștea 4-3, Quantum Club Galați-Juventus Toflea 4-0, Bujorii Târgu Bujor-Siretul Piscu 0-1, Gloria Ivești-Victoria Independența 3-1. 
Victoria de la Tecuci a fost a zecea din zece jocuri pentru SC Oțelul, iar în clasament echipa suporterilor conduce cu maximum de puncte, 30, la șase puncte distanță de echipa de pe locul doi. Avântul Vânători este pe doi cu 24 de puncte din 10 jocuri, iar podiumul este completat de Victoria Independența cu 24 de puncte din 11 jocuri. 
În etapa a XII-a sunt programate jocurile: 
Avântul Drăgănești-Victoria Independența 
Siretul Piscu-Gloria Ivești 
SC Oțelul-Bujorii Târgu Bujor 
Juventus Toflea-CSȘ Tecuci 
Avântul Vânători-Quantum Club Galați 
Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri 
 Muncitorul Ghidigeni-Zimbrul Slobozia Conachi. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal