FOTBAL: Victorii pentru Liești și Valea Mărului, înfrângere în prelungiri pentru Metalosport în Liga a III-a

11
Cele trei echipe gălățene din Liga a III-a au susținut jocurile din etapa a XII-a, seria I. Lieștiul și Valea Mărului au obținut victorii importante în economia clasamentului în timp ce Metalosport a pierdut, în prelungiri, pe teren propriu. 
Sporting Liești a jucat pe ”Liești Arena” cu Sport Club Bacău, iar gruparea gălățeană s-a impus 3-1 după ce a revenit de la 0-1. Cele trei goluri ale gălățenilor au fost marcate de: Remus Sprânceeană (două) și George Bârlădeanu. După 12 etape din Liga a III-a, seria I, Sporting Liești este pe locul trei în clasament cu 23 de puncte din 12 jocuri. În etapa a XIII-a Lieștiul va sta următorul meci este programat tot pe teren propriu, în etapa a XIV-a, 26  noiembrie, de la ora 14.00, cu Aerostar Bacău. 
Nou promovata Avântul Valea Mărului a urat un loc în clasamentul seriei I din Liga a III-a după victoria 2-1 de pe teren propriu cu CSM Pașcani. Victoria celor de la Valea Mărului a fost adusă prin dubla lui Cătălin Curteanu (1-0, 2-1). Cu trei etape înainte de finalul turului echipa din Valea Mărului este pe locul zece în clasament cu 13 puncte din 11 jocuri. Etapa viitoare Avântul Valea Mărului va juca în județul Iași la Miroslava, cu Știința.  
A treia echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalospor a pierdut, în prelungiri, 3-4 jocul de pe teren propriu cu Știința Miroslava. Chiar dacă în minutul 23 al jocului Metalosport conducea cu 3-1 la final gălățenii au pierdut 3-4, golul victoriei fiind marcat de oaspeți în prelungiri, minutul 94. Pentru Metalosport au marcat: Andrei Mihu (1-1), Claudiu Zaharia (2-1); Claudiu Răgălie (3-1). Metalosport este pe opt în clasament cu 16 puncte din 11 jocuri. Etapa viitoare Metalosport va juca la Vaslui cu echipa de pe locul 4, Atletico Vaslui. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal