FUTSAL: Înfrângere la limită în derby-ul cu campioana pentru United

4
Meci nebun între United și City us Târgu Mureș în ultima etapă a turului sezonului regulat din Liga I. Meciul dintre viceliderul din Liga I și campioana s-a încheiat cu victoria celor din urmă 4-3, după ce la pauză conduceau cu 2-1, deși parcă mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate.  
Chiar dacă United a dominat teritorial și din punct de vedere al ocaziilor de gol City us Tîrgu Mureș a intrat în avantaj 2-1 la pauză. Mureșenii au deschis scorul cu 8.47 înainte de pauză, contrar cursului jocului după mai multe ocazii ratate de cei de la United prin  Lașcu, Cojoc, Crăciun sau Moldoveanu. Cu 4.08 înainte de finalul primei părți, cu avantaj 1-0 pe tabelă, Cosmin Gherman, antrenorul de la Târgu Mureș, fostul jucător de la United, scoate portarul. City us a exploatat la maximum omul în plus pe faza de atac, după ce au trecut cu bine peste o ocazie majoră a gălățenilor de a marca, pe contraatac majorează diferența la 2-0. Ocaziile United din prima parte au fost concretizate cu 24 de secunde înainte de pauză când Andrei Crăciun a marcat pentru 1-2. 
Și în partea secundă oaspeții au jucat pe faza de atac cu un om în plus, însă la două minute de la reluare Andrei Crăciun a egalat la doi, fază în care mureșenii erau cu portarul de drept între buturi. Apoi, cu 16.40 înainte de finalul jocului Andrei Crăciun marchează al treilea gol în acest joc și trece United în avantaj 3-2.Avantajul United nu a rezistat decât câteva zeci de secunde cu 16.16 înainte de final City us a egalat la 3, apoi peste două minute, 14.31 înainte de final, au trecut din nou în avantaj 4-3. La 3-4 United nu a renunțat la luptă și-a creat ocazii importante de marca însă neconcretizate. Cu zece minute înainte de final gălățenii au solicitat penalty după un henț în careu al mureșenilor, însă arbitrii au lăsat jocul să continue. Cu 2.42 înainte de final David Asandei riscă și scoate portarul pe faza de atac, Constantin Burdujel a preluat și sarcini de portar, însă fără efect pe tabelă. 
United
Portar: Wellington da Silva;  
Linia I: Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Emanuel Moldoveanu, Octavian Cireș
Linia a II-a: Andrei Crăciun, Ovidiu Tudose, Viorel Cojoc, Mihai Bâgu;               
Rezerve: Ionuț Păduraru-Andrei Apostol, Gabriel Popa, Marius Stoian, Alexandru Stratulat.  
Antrenori: David AsandeiAlexandru Tănăsilă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal