HOCHEI: Dunărea joacă o serie de trei meciuri în Liga Mol importante pentru calificarea în play-off

2
După cele două meciuri de la începutul săptămânii, de la Galați, cu Corona Brașov, hocheiștii de la Dunărea vor continua seria meciurilor din Liga Mol cu trei jocuri importante pentru calificare în play-off. Gălățenii vor întâlni în această serie Fehérvári Titánok, la Székesfehérvár, echipă aflată în luptă directă pentru ultimul loc de play-off.  
Seria meciurilor va fi deschisă însă de gălățeni sâmbătă, 26 noiembrie, în Serbia, la Belgrad, unde vor juca cu ultima clasată HK Belgrad, prilej de a mai recupera din ecartul de puncte față de cele două echipe maghiare. Înaintea jocului din Serbia, Dunărea este pe locul nouă în clasamentul Ligii Mol, primul care nu asigură prezența în play-off, cu 24 de puncte din 23 de jocuri. Echipa din Belgrad este pe locul 11 cu 10 puncte din 21 de jocuri. Sârbii au câștigat până acum două meciuri în timp regulamentar, ambele cu SC Miercurea Ciuc, unul la Belgrad unul la Miercurea Ciuc, s-au impus în prelungiri în fața celor de la Fehérvári Titánok, iar celelalte puncte au fost obținute după înfrângerile din prelungiri cu Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Dolcer) și  Fehérvári Titánok. În actuala ediție a Ligii Mol gălățenii și echipa din capitala Serbiei s-a întâlnit de două ori ambele jocuri fiind câștigate de Dunărea. Prima dată Dunărea s-a impus în Serbia 3-2, apoi la Galați 2-1. 
După jocul de sâmbătă de la Belgrad, Dunărea va pleca în Ungaria unde luni și marți, 28-29 noiembrie, va juca cu  Fehérvári Titánok apoi cu UTE. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal