HOCHEI: Dunărea a pierdut 1-4 cu DVTK Jegesmedvék Miskolci

32
Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci, din cele două, programate să se dispute în acest final de săptămână la Galați, în Liga Mol. Gălățenii au pierdut 1-4 (0-1, 1-2, 0-1) jocul cu DVTK Jegesmedvék Miskolci. 
Prima parte s-a încheiat 0-1. Singurul gol al treimii a fost marcat de cei de la DVTK în minutul 6. Dunărea și-a creat câteva ocazii de a marca, cea mai mare a fost ratată de Botond Flinta, fundașul a trimis în bară, portarul era bătut, un șut de la linia albastră, moment al jocului în care Dunărea era în superioritate numerică. 
Partea secundă, încheiată 1-2, a fost începută de Dunărea cu un moment de inferioritate numerică. Imediat cum au revenit în formulă completă hocheiștii gălățeni au egalat prin golul marcat de Pal Zoltan, șut direct în poartă de la distanță. Egalitatea nu a ținut decât 17 secunde la faza imediat următoare DVTK a trecut din nou în avantaj, iar cu șase minute înainte de finalul treimii secunde oaspeții au mai marcat o dată. 
Ultima repriză s-a încheiat 0-1. DVTK a marcat singurul gol al treimii în minutul 49. Dunărea a avut câteva șanse de a marca, cei mai insistenți la poarta oaspeților au fost Adrian Irimia și Phil Bushbacher, iar Vladimir Lantosm, în finalul meciului, nu a reușit să marcheze deși era rămas singur cu portarul Adorjan. 
În meciul de azi toți jucătorii de la Dunărea, echipați de joc, sau nu, cât și antrenorul Marius Trandafir, au purtat banderole negre pe braț în memoria antrenorului Teodor Mocanu decedat zilele trecute. De altfel, înainte de începerea meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Teodor Mocanu, iar la stația de amplificare a Patinoarului nu a fost difuzată muzică.  
 Dunărea: Vlastimil Lakosil, Laszlo Arnold-portari; 
Linia I: Botond Flinta, Tomas Devecka-Pal Zoltan, Ede Mihaly, Robert Krajci
Linia a II-a: Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Szocs Szabolcs-Phil Bushbacher, Levente Lorincz
Linia a III-a: Tamas Nandor, Erik Bednar-Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Vladimir Lantos
Linia a IV-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdfan Neagoș
Antrenor: Marius Trandafir.  
Mâine, de la ora 18.00, Dunărea va juca un nou meci pe teren propriu în Liga Mol, cu HK Belgrad, Serbia. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal