HOCHEI: Dunărea a pierdut în prelungiri duelul pentru play-off cu Fehérvári Titánok

4
Al doilea meci din seria celor trei importante pentru calificarea în play-off-ul Ligii Mol a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea 5-6 (2-0, 2-3, 1-2, 0-1), în prelungiri, la Székesfehérvár, cu Fehérvári Titánok, echipa care ocupă locul opt în Ligă, ultimul care asigură prezența în play-off. 
La prima pauză Dunărea a intrat în avantaj 2-0. Levente Lorincz a deschis scorul în minutul 9, ajutat de Szocs Szabolcs și Pal Zoltan, iar Vitali Donika din pasa lui Robert Krajci a dublat avantajul. partea secundă a fost câștigată de gazde 3-2 iar Dunărea avea un gol avantaj înaintea ultimei treimi. În debutul părții secunde  Fehérvári Titánok a marcat pentru prima dată în acest joc însă Dunărea a marcat de două ori consecutiv și s-a desprins la 4-1. Pal Zoltan din pasa lui Szocs Szabolcs a marcat pentru 3-1 iar Vitali Donika, ajutat de Robert Krajci lu Ondrej Rusnak a marcat pentru 4-1. Gazdele au revenit în partea a doua a treimii secunde și au marcat de două ori, astfel că înainte de ultima repriză scorul era 4-3 pentru Dunărea. În ultima treime gazdele s-au impus 2-1. Prima dată, la patru minute de la reluare, Fehérvári Titánok a egalat la patru, dar peste trei minute Dunărea a trecut din nou în avantaj, 5-4, prin golul marcat de  Robert Krajci ajutat  de Vitali Donika și Erik Bednar. Avantajul gălățenilor nu a durat decât trei minute Fehérvári Titánok a marcat pentru 5-5 și a trimis meciul în prelungiri. Prelungirile nu au ținut decât 38 de secunde gazdele au marcat golul victoriei profitând și de omul în plus avut în urma eliminări a gălățenilor din finalul timpului regulamentar.    
Dunărea: 
 Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 
Hildebrand Szabolcs, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Pal Zoltan-Lorincz Levente-linia a I-a; 
Nandor Tamas, Erik Bednar-Vitali Donika-Ondrej Rusnak-Robert Krajci-linia a II-a; 
Timur Rasulov, Botond Flinta-Alexandru Cristian Munteanu-Mihaly Ede-Asdrian Irimia-linia a III-a; 
Bogdan Neagoș, Pal Zsombor-rezerve; 
Marius Trandafir-antrenor.

După meciul de la Székesfehérvár Dunărea se menține pe locul nouă în Liga Mol cu 25 de puncte din 25 de jocuri, cinci puncte mai puțin și două meciuri în plus față de Fehérvári Titánok. Dunărea va juca mâine cu UTE. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal