HOCHEI: Dunărea a pierdut și al doilea meci al dublei cu ”lupii”

5
Al doilea meci cu Corona Wolves Brașov, din dubla de la Galați, cu miză dublă, punctele s-au acumulat în clasamentul Campionatului Național dar și al Ligii Mol, a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea 3-5 (1-0, 0-2, 2-3). 

Prima parte a fost încheiată de Dunărea în avantaj 1-0. În prima plan în treimea de debut a fost atacantul Alexandru Cristian Munteanu. După ce a ratat priam mare ocazie a gălățenilor Alex Muntean a deschis scorul în minutul 7 prin intermediul unui șut de la distanță. La trei minute de la deschiderea scorului Levente Zsok a fost eliminat după ce a lovit unul dintre jucătorii gălățeni, Alex Munteanu ripostează este eliminat 2+2 și în loc de superioritate pentru Dunărea, au jucat brașovenii cu un om în plus două minute, însă fără efect pe tabela de marcaj. Dunărea putea intra în avantaj dublu la prima pauză dar Robert Krajci, servit bine de Onderj Rusnak, a ratat din situație bună. 
Corona a început mai bine partea secundă iar asta s-a văzut pe tabelă la 23 de secunde de la reluarea jocului ”lupii” au egalat. Imediat Dunărea a fost sancționată cu eliminare, chiar două la rând, iar după 36 de secunde de om în plus ”lupii” au trecut în avantaj 2-1.   
Câștigătoarea s-a decis în ultima parte a jocului. Dunărea a început mai bine și la 49 de secunde de la revenirea pe gheață a egalat la doi prin golul marcat de Ede Mihaly din pasa lui Ondrej Rusnak., moment al jocului în care Dunărea evolua în superioritate numerică. Apoi a apărut o nouă inferioritate iar cu 45 de secunde înainte de expirare Brașovul a trecut din nou în avantaj 3-2, iar peste câteva minute oaspeții și-au dublat avantajul. Cu două goluri deficit Dunărea continuă să  tragă pentru egalare, banca tehnică cere time-out, iar la reluarea jocului efectele s-au văzut cu 3.10 înainte de final Dunărea evolua în superioritate numerică, gălățenii au fixat ”lupii” în propria treime, iar Erik Bednar înscrie pentru 3-4 iar gălățenii sperau la egalare. În finalul meciului Dunărea a scos portarul, pentru a avea un om în plus pe faza de atac, însă astăzi tactica nu a dat roada. Brașovenii au trimis prima dată din propria treime în bara porții lăsate goală de Laszlo Arnold, apoi au marcat pentru 5-3 și au închis meciul.    
Dunărea: 
Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari; 
Botond Flinta, Tomas Devecka-Mihaly Ede-Ondrej Rusnak, Robert Krajci-linia I; 
Hildebrand Szabolcs, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Vitali Donika, Lorincz Levente-linia a II-a; 
Tamas Nandor, Erik Bednar-Pal Zoltan-Adrian Irimia, Phil Bushbacher-linia a III-a; 
Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zsombor- Bogdan Neagoș-Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa-linia a IV-a; 
Marius Trandafir-antrenor. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal