HOCHEI: Dunărea se îndepărtează de play-off după 2-6 la Belgrad

4
Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci din seria celor trei programate în această perioadă importante pentru ultimul loc care asigură prezența în play-off. Gălățenii au cedat 2-6 (1-1, 1-3, 0-2) jocul din Serbia cu cei de la HK Belgrad, cealaltă echipă aflată la sezonul de debut în Liga Mol.   
Dunărea a marcat prima în meciul de la Belgrad prin Adrian Irimia, în minutul 3, ajutat de Pal Zoltan și Alexandru Cristian Munteanu.  La prima pauză s-a intrat la egalitate 1-1 după ce gazdele au egalat în minutul 11. În partea secundă sârbii s-au impus cu 3-1. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de același Adrian Irimia ajutat și de această dată de Pal Zoltan la scorul 4-1 pentru gazde. Ultima treime s-a încheiat 2-0 pentru gazde golurile au fost marcate de sârbi în ultimele minute.  
Dunărea: 
Portari: Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa
Linia a I-a: Botond Flinta, Erik Bednar-Robert Krajci-Mihaly Ede, Rusnak Ondrej
Linia a II-a: Timur Rasulov, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Vitali Donika, Lorincz Levente
Linia a III-a: Hildebrand Szabolcs, Nandor Tamas-Pal Zoltan-Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu
Linia a IV-a: Pal Zsombor, Bogdan Neagoș
Antrenor: Marius Trandafir
Pentru Dunărea urmează două meciuri în Ungaria. Prima dată luni, 28 noiembrie Dunărea va juca la Székesfehérvár cu echipa care ocupă ultimul loc de play-off din Liga Mol Fehervari Titanok. Echipa din Ungaria este pe locul opt cu 28 de puncte în timp ce Dunărea este pe nouă cu patru puncte mai puțin dar și două jocuri în plus.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal