HOCHEI: DVTK Miskolci și HK Belgrad joacă vineri și sâmbătă la Galați

8

După două săptămâni de pauză hocheiștii de la Dunărea revin la meciurile din Liga Mol. Vineri și sâmbătă, 11-12 noiembrie, de la ora 18.00, echipa gălățeană va juca la Galați, Patinoarul ”Dunărea” alte două jocuri în Liga Mol, cu deținătoarea trofeului Ligii Mol și cealaltă echipă admisă în acest sezon. 
Prima dată, vineri, 11 noiembrie, de la ora 18.00, gălățenii vor juca pentru a treia oară în acest sezon cu  DVTK Jegesmedvék Miskolc, campioana Ungariei, câștigătoarea precedentei ediții a Ligii Mol. Toate cele trei jocuri precedente cu DVTK au fost câștigate de campioana Ungariei. În Liga Mol DVTK s-a impus 7-0 la Miskolc și 5-2 la Galați. În acest sezon cele două echipe s-au întâlnit și la Cupa Continentală joc câștigat de echipa din Miskolc 5-1. În clasamentul al zi din Liga Mol, DVTK Jegesmedvék Miskolc este pe locul doi cu 34 de puncte din 15 jocuri. 
Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 18.00, Dunărea va juca cu cealaltă echipă nou admisă în Liga Mol în acest sezon, HK Belgrad, Serbia. Cele două echipa s-au întâlnit în acest sezon la Belgrad, în Liga Mol, joc câștigat de Dunărea 3-2. HK Belgad este ultima în clasamentul Ligii Mol cu 5 puncte din 16 jocuri. 
Cele două jocuri din finalul săptămânii sunt abordate de Dunărea de pe locul nouă în Liga Mol cu 18 puncte din 17 jocuri, 54 de goluri marcate-75 încasate. Gălățenii au de recuperat trei puncte față de echipa de pe locul opt, Fehervari Titanok, ultimul loc care asigură prezența în play-off.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal