HOCHEI: Gladiatorii au învins de două ori CSM Suceava

75
Juniorii sub 16 ani de la Dunărea Gladiators Galați au susținut sâmbătă și duminică două meciuri, la Galați, cu CSM Suceava, ultima clasată în clasamentul CN juniori II, în ultima etapă a turului. Cele două jocuri au fost câștigat de gălățeni 22-1 (5-0, 6-1, 11-1) și 19-2 (9-0, 3-0, 7-2), de remarcat că echipa din Suceava nu deține un Patinoar funcțional pentru antrenamente și meciuri.
Cel mai prolific marcator al dublei a fost Remus Gheorghe cu 19 puncte, 10 goluri și 9 pase decisive. Un număr mare de puncte a fost realizat și de Victor Florea 15, 7 goluri și 8 pase, sau Raul Maftei 12 puncte, 4 goluri și 8 pase decisive. 
Dunărea: 
Portari: Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu
Fundași: Robert Balaban, Alexandru Adrian Olenici, Nicolae Smilenco, Alexandru Diaconu, Macar Bradcenco,  Denis Petre Diaconu;
Atacanți: Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Eduard Smiz, Florin Claudiu Mladin, Anton Ciobanu, Edward Andrei Bosna, Oliver Petrovici, Călin Trusan
Antrenor: Cristi Munteanu
La finalul turului sezonului regulat  gălățenii sunt pe locul doi în clasamentul CN juniori II, sub 16 ani, cu 21 de puncte din 10 jocuri, 7 victorii-3 înfrângeri. În prima etapă din retur, 17-18 decembrie, gălățenii vor juca tot pe teren propriu cu cei de la CSȘ Gheorgheni. Până la meciurile cu harghitenii Dunărea Gladiators se va deplasa în Polonia, la Sanok, între 25 și 27 noiembrie, pentru al doilea turneu din Carpathian Junior Hockey League.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal