HOCHEI: Înfrângere în primul meci cu miză dublă contra ”lupilor”

6
Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci, din cele două programate luni și marți la Galați, cu Corona Wolves Brașov, liderul din Campionatul Național, jocuri cu miză dublă ce contează pentru Campionatul Național și Liga Mol. Gălățenii au cedat 4-11 (1-1, 1-5, 2-5), deși după cele petrecute pe gheață socrul putea fi mult mai strâns.  
Prima parte a fost încheiată la egalitate 1-1. După un început de meci echilibrat  Corona a deschis socrul în minutul 5. Imediat Dunărea a ripostat și a forțat egalarea. După ocaziile ratate de Bednar sau Krajci, scăpat pe contraatac după ce a recuperat pucul de la linia albastră a treimii adverse, Dunărea e galat în minutul 17 prin Anton Cristian Popa, după o pază primită cu mantinela de la Hildebrand Szabolcs
Echilibrul din prima repriză s-a rupt în prima parte a reprizei secunde. Prima dată pe gheață, Tomas Devecka a fost eliminat, prima eliminare a jocului. Apoi, după 26 de secunde de superioritate Corona a rupt echilibrul și pe tabelă prin golul de 2-1. La două minute de la primul moment de inferioritate gălățenii sunt sancționați cu un nou moment de inferioritate, iar cu 35 de secunde înainte de expirarea eliminării au trecut în avantaj 3-1. Dunărea a avut o șansă de a reveni pe tabelă Hildebrad Szabolcs a fost oprit din situație bună de a marca, arbitrii au dictat șut de penalitate ratat de același Hildebrand. Imediat într-un interval de un minut Corona a marcat de două ori și s-a desprins decisiv. În partea secundă și Dunărea a beneficiat de două momente de superioritate numerică, unul dintre ele fructificate de golul de 2-5 marcat de Robert Krajci, din pasa lui Mihaly Ede.    
În ultima treime Dunărea a dat senzația că poate reveni, Botond Flinta a redus din handicap la 3-6, însă a fost doar senzația oaspeții au replicat imediat cu două goluri într-un minut și s-au desprins la 3-8. Dunărea a marcat ultima oară pentru 4-9 prin Anton Cristian Popa, din pasa lui Ondrej Rusnak.  
Dunărea: 
Laszlo Arnold, Bogdan Alexandru Popa-portari; 
Botond Flinta, Tomas Devecka-Robert Krajci-Ondrej Rusnak, Mihaly Ede-linia I; 
Hildebrad Szabolcs, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Vitali Donika, Lorincz Levente-linia a II-a; 
Erik Bednar, Tamas Nandor-Pal Zoltan-Adrian Irimia, Phil Bushbacher-linia a III-a; 
Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu-Bogdan Neagoș-Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu-linia a IV-a; 
Marius Trandafir-antrenor. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal