VOLEI: Victorie de trei puncte cu campioana pentru Arcada

5
Seria celor trei meciuri consecutive pe teren propriu din finalul turului a fost începută de Arcada cu o victorie de trei puncte în fața campioanei. În etapa a IX-a din Divizia A1 echipa gălățeană a învins cu 3-1 campioana SCMU Craiova. 
Setul inaugural a fost câștigat de Arcada fără să forțeze 25-15 (8-2, 16-10). În setul secund oaspeții s-au impus 25-23, deși cele două echipe au fost la egalitate în mare parte din set. Priam dată echilibrul s-a rupt la 16-17, craiovenii s-au desprins la 16-18 după ce Caio de Pra nu a putut să recepționeze un serviciu al oaspeților. Apoi, același Caio de Pra a trimis afară un atac iar oaspeții s-au desprins la 16-19. În finalul setului Arcada a încercat revenirea, Lică de la Craiova a trimis afară și s-a făcut 23-24, însă oltenii au închis la mingea următoare setul. Arcada s-a impus în setul trei 25-22. Gălățenii s-au aflat la conducere pe tot parcursul parțialului. Oaspeții au intrat mai bine în setul patru și s-au instalat al conducere 3-0. Arcada a revenit iar la primul timp de odihnă tehnic a intrat în avantaj 8-5, după un blocaj cu o singură mână a ridicătorului Filip Despotovski. Gălățenii s-a menținut la conducere iar al al doilea timp de odihnă tehnic se afla la conducere 16-14. În finalul setului Caio de Pra realizează câteva puncte importante care marchează desprinderea 19-15, 20-16, însă oaspeții nu au renunțat la luptă și s-au apropiat la 23-23. La 23-23 antrenorul Martin Stoev a solicitat time-out, la reluare Arcada se desprinde la 24-23 pe serviciul lui Șerban Pașcan. Punctul final al meciului a fost realizat de gălățeni prin intermediul lui Caio de Pra, brazilianul a trimis puternic în terenul advers, oaspeții au încercat să respingă însă mingea a atins tavanul sălii. 
Arcada- Nemanja Radovic, Caio de Pra, Șerban Pașcan, Filip Despotovski, Miroslav Gradinarov, Andrei Spânu, Nikola Rosić-libero. Au mai jucat Liviu Cristudor, Bojan Janic,  Alexander Safonov. Antrenor: Martin Stoev.       
Cu două etape înainte de finalul turului Arcada este în plutonul fruntaș de trei echipe care conduc Divizia A1 cu câte 22 de puncte. Pentru echipa gălățeană urmează jocul de miercuri, 30 noiembrie, din ”Polivalentă” cu Unirea Dej.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal