BASCHET: Abuz împotriva Clubului Phoenix la meciul cu Olimpia Brașov

2
Așa cum anunțam aici la meciul de ieri din LNBF dintre Phoenix și Olimpia CSU Brașov, la scorul 82-82, comisarul partidei a anulat un coș de două puncte echipei gălățene. Legat de acest subiect clubul Phoenix a remis următorul comunicat de presă: 
”În cadrul partidei dintre echipa feminină a Clubului Phoenix și Olimpia CSU Brașov, din Liga Națională de Baschet Feminin, a avut loc un abuz cum nu s-a mai văzut niciodată la meciurile de baschet!
În ultimul minut de joc, la scorul de 82-82, jucătoarea Erica Covile (Phoenix Galați) a înscris un coș validat de arbitri partidei, dar apoi a fost ANULAT de către comisarul Stelian Bănică, fără să aibă acest drept, cu motivul că decizia tuturor arbitrilor, care au indicat două puncte pentru Phoenix, implicit coș valabil, a fost greșită.
Cum ar putea cineva care stă pe scaun la jumătatea terenului să fi văzut mai bine decât cei trei arbitri care sunt instruiți și plătiți să judece fazele de joc din baschet și care sunt cei mai apropiați de jucători și panourile de baschet într-un meci?
În loc ca rezultatul să devină 84-82 în favoarea echipei noastre, a rămas 82-82, iar cel final a fost în cele din urmă 82-84. Așadar, considerăm că este o viciere gravă de rezultat și o abatere gravă asupra conduitei sportive.
Drept urmare solicităm comisiei abilitate să judece cazul de față”, se arată în comunicatul clubului Phoenix. 
Video cu faza litigioasă aici
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal