BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut jocul de pe terenul vicecampionilor

4

Echipa masculină a clubului Phoenix a pierdut ultimul meci din deplasare din acest an. Gălățenii au jucat în etapa a XIII-a din LNBM la Târgu Mureș cu vicecampioana Mureș Târgu Mureș și au pierdut jocul cu reprezentanta României în EuroCup 94-77.

Chiar dacă au început meciul cu un parțial 7-0, și s-au aflat la conducere în mai multe momente 9-4, 11-6, gălățenii au cedat sfertul inaugural 20-17. Sfertul secund a fost câștigat de gazde 17-11 astfel că la pauza mare Mureș Târgu Mureș avea un avantaj de nouă puncte, 37-28. Deficitul de nouă lungimi a fost recuperat de băieții de la Phoenix la jumătatea sfertului trei, încheiat 28-26 pentru Phoenix, după care gălățenii au trecut în avantaj 45-46 cu 4.22 înainte de finalul sfertului, prin intermediul unei aruncări de trei puncte marcate de Adrian Guțoaia, apoi 47-50 când mai erau 3.36 minute din a treia secvență, după un coș de două puncte marcat de Adrian Guțoaia. Până în finalul sfertului trei Mureșul a egalat și s-a instalat la conducere astfel că înainte de ultimul sfert al jocului gazdele conduceau cu 63-56. Ultima parte a jocului, sfertul patru, s-a încheiat 31-21 pentru gazde astfel că la final Mureș Târgu Mureș s-a impus 94-77.    
Cei mai bun marcatori ai jocului au fost căpitanul de la Phoenix Milos Pesic, jucător ce a evoluat 39.33 din cele 40 de minute ale jocului și Milos Bojovic, ambii cu câte 21 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Adrian Guțoaia 12 punte (3×3), Anthony Gugino 8 puncte, Cătălin Vlaicu 7 puncte, Jamel Waters 6 puncte și Drew Brandon 2 puncte. 
După meciul de la Târgu Mureș Phoenix este pe locul 9 în LNBM cu 16 puncte din 12 jocuri, 4-8, victorii-înfrângeri. Pentru Phoenix urmează meciul de pe teren propriu cu Municipal Olimpic Baia Mare, vineri, 23 decembrie, ora 18.00.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal